Schrijf je nu in voor HotelSummit 2023!

Auteur: redactie
HotelSummit Events 5 september 2023
Schrijf je nu in voor HotelSummit 2023!

Maandag 30 oktober vindt in het Postillionhotel in Bunnik HotelSummit plaats. Hét jaarcongres voor het hogere hotelmanagement.

Sinds 2014 is HotelSummit - voorheen HotelTech - uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek voor hoteliers. Hét jaarcongres heeft een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma.

Het congres heeft ieder jaar een rode draad, die wordt vastgesteld in overleg met de Raad van Advies. Dit jaar is het thema  ‘De Toekomst van de Hotellerie’ waarbij de focus ligt op personeel, AI en hoe je je businessmodellen daarop moet aanpassen.

Een verandering dit jaar is dat we een toegangsprijs vragen voor deelname aan HotelSummit. Hoewel dit een spannende nieuwe stap is, zijn we ervan overtuigd dat deze aanpassing noodzakelijk is om de kwaliteit van dit congres te behouden en zelfs te verbeteren. Het reguliere tarief hiervoor is € 75,-. Tot 15 september is er een ‘early bird’ tarief van € 50,-. Een mooie reden dus om snel in te schrijven: Registreer nu via deze link!

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws