Speciale dag in teken van hotelsoftware

27 februari 2012
Speciale dag in teken van hotelsoftware

Op 28 maart 2012 zal de eerste Hotel Concepts – Brilliant User Conference plaatsvinden in het Van der Valk Hotel Houten. Tijdens deze dag wordt de hotelier meegenomen
op een trip door de hedendaagse hotelmarkt.

*Visie op toekomst*
Naast de mogelijkheid om in contact te komen met specialisten op het gebied van hotel software, de accountmanagers, supportmedewerkers en andere medewerkers van Hotel Concepts – Brilliant zal uiteraard onze visie op de toekomst van hotel software gepresenteerd worden, met name onze nieuwe Cloud-gebaseerde software, iTesso Enterprise Lodging System!

De volgende specialisten zijn uitgenodigd om hun visie op de markt te presenteren:
• Derek Wood: consultant uit Engeland die een toegespitste, interactieve presentatie zal geven over het creëren van een hogere omzet met IT-oplossingen.
• Nick Price: voormalig CIO/CTO van de Mandarin Oriental Hotel Group, zal zijn visie geven op de hedendaagse hotellerie.
• Stan Josephi: lector aan de NHTV International Hotel Management School en columnist voor Hospitality Management op het gebied van Yield & Revenu.
• Jort Kelder: geeft zijn visie op de hedendaagse economie en zorgt voor een verfrissende blik.

Voor vragen kunt u terecht bij uw accountmanager van Hotel Concepts – Brilliant. Bel naar (076) 530 53 53 en vraag naar Rob van der Putten of Rob Langermans of per "e-mail":mailto:info@itesso.com

Overig nieuws