Sprekersprogramma HotelTech bekend!

11 november 2015
Sprekersprogramma HotelTech bekend!

Bij HotelTech 2015 staat kennisoverdracht centraal. Wij hebben bezoekers naar hun mening gevraagd, geluisterd naar hoteliers en
trends gevolgd. Op basis van deze input hebben we een programma samengesteld. Sprekers gaan inhoudelijk in op relevante onderwerpen die bijdragen aan een betere bedrijfsvoering.


Dagvoorzitter: Sander Allegro

*11.30 – 12.30 uur*


Big Data in de hotellerie
Door: Jack Esselink – IBM

Wat kan Big Data u voor voordelen opleveren? Nee, Big Data is niet alleen voor big companies. Onafhankelijke hoteliers moeten en kunnen er ook mee aan de slag. Het gaat om de kwaliteit van de data, niet om de kwantiteit. Jack Esselink vertelt u wat u met uw data kunt doen.

*12.30 – 13.15 uur*

Lunch

*13.15 – 14.15 uur*


Uw hotel in de cloud? Ins en outs, voor- en nadelen van de Cloud
Door: Tony Krijnen – Microsoft

Is de cloud al oud of moeten we er aan geloven? En waarom eigenlijk? Is het echt handig om alle data niet in huis te hebben? Brengt het gevaren met zich mee? Twijfelt u nog of wilt u meer weten? Sla dan deze ‘uw hotel in de cloud’ niet over.

*14.30 – 15.15 uur*

Uit de praktijk – interviews door Sander Allegro
Live interviews

Worstelt u met IT? Vindt u techniek ook lastig? Het is toch wel erg prettig als het allemaal werkt. In het live interview ondervraagt Sander Allegro uw collega-hotelier en –ict’er hierover. Nieuwsgierig hoe het elders gaat? Luister dan naar:

• Sem Schuurkes – CityHub: Hoe werkt techniek en ICT in een hotel zonder personeel?

• Jan Buys – Accor: Hoe kijkt een keten aan tegen ICT en techniek?

• Edgar Bolwerk – Van der Valk: De invloed van ICT en techniek bij nieuwbouw.

*15.15 – 16.15 uur*


Tevreden gast en weg is ie. Hoe ICT u helpt
Door: Jeroen Bosman – Hotelschool The Hague

Jeroen Bosman doet promotieonderzoek aan de TU Delft en is als lecturer verbonden aan Hotelschool The Hague. "Tevredenheid zegt niets over loyaliteit. Als hotelier kreeg ik van gasten te horen dat ze tevreden waren, maar ik zag ze nooit terug. Hoteliers kunnen dit in kaart brengen met het mobiele EEG-scanapparaat."

*16.30 – 17.30 uur*
Netwerkborrel

Inschrijven voor HotelTech is gratis voor hoteliers en kan via deze "link.":http://www.hoteltech.nl/bezoeken/inschrijven/

Overig nieuws