Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel

1 oktober 2012 |
Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel

SVH zet de campagne HorecaHelden, die als doel heeft de beroepstrots in de horeca te vergroten, voort. Nu zijn de sectoren Restaurant en Hotel aan de beurt. Hiervoor werden al Helden gezocht voor de sectoren Dranken en Fastservice.

Nomineren
Potentiële HorecaHelden binnen deze sectoren kunnen van 1 tot en met 26 oktober door collega’s en leidinggevenden worden voorgedragen via de website www.HorecaHelden.nl Genomineerden krijgen een SVH HorecaHelden-speld uitgereikt en dingen mee naar de titel HorecaHeld 2013.
Juryleden
De juryleden Roberto Payer (general manager Hilton Amsterdam), Lucas Petit (eigenaar Hoscom) en Frans Hazen (sectorvoorzitter KHN) buigen zich over de genomineerden in de sector Hotel. Hans Duijf (eigenaar restaurant Pasta e Basta), Carlos Faes (eigenaar restaurant De Proeftuin) en Hajé de Jager (sectorvoorzitter KHN) vormen de jury voor de sector Restaurant.

Zingevers
Roberto Payer: “de horeca is een ondergewaardeerde branche, mensen kennen vaak alleen de slechte verhalen, maar je moet veel in huis hebben om succesvol in de horeca te zijn. Met de HorecaHelden-verkiezing richten wij ons op mensen die betekenis geven aan de horeca, die weten waarvoor zij het doen, namelijk de gast”. Hans Duijf, voegt toe: “het is belangrijk om mensen die iets extra’s doen te belonen”.

Bekendmaking winnaar
De finalisten van de sectoren Dranken en Fastservice worden op 1 november bekend gemaakt en van de sectoren Restaurant en Hotel op 1 december. Vanaf 10 december kan het Nederlandse publiek hun stem uitbrengen op de finalisten in de vier sectoren. Tijdens de Horecava 2013 wordt de finalist met de meeste stemmen gekroond tot HorecaHeld binnen zijn of haar sector.

Waarom HorecaHelden?
Goede en gemotiveerde medewerkers zijn essentieel in de horeca. Het is dan ook van belang om deze mensen te werven en te behouden voor de branche. HorecaHelden zijn een voorbeeld voor de branche en andere medewerkers. Met de verkiezing voor HorecaHeld 2013 geeft SVH deze uitblinkers de aandacht die zij verdienen.

~Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Ondernemen Longread
Simuleer een bijna-doodervaring voor je hotel

De coronacrisis overvalt iedereen. De omvang en impact nemen dramatische proporties aan. Hadden we eerder en meer rekening moeten houden met de desastreuze effecten van corona? Misschien. Hiervoor is echter een paradigmashift nodig. Van optimisme naar paranoïde optimisme. We moeten de eindighei ...

Wet- en regelgeving Hotelketens Internationaal
Miljoenenboete Marriott voor datalek uit 2014

Marriott moet een boete van 18,4 miljoen pond (ruim 20 miljoen euro) betalen voor de datalek uit 2014. De boete wordt betaald aan de Britse privacyautoriteit. De Information Commissioner's Office (ICO) concludeert dat de hotelketen te weinig moeite heeft gedaan om de gegevens van de gasten te be ...

Columns
Column Tanja Seegers: Er zijn geen grenzen

Precies een jaar geleden zei mijn grote held Eliud Kipchoge letterlijk: “Ik wil mensen inspireren, er zijn geen grenzen!” De Keniaanse atleet liep op 12 oktober 2019 de marathon binnen 2 uur. Met maar liefst een snelheid van 21,1 km per uur behaalde hij een historisch record. Hij deed wa ...

Branded Content
Hotelmanagers welkom in de zorg: "Oprecht contact maakt voor mij het verschil"

Bart van der Ven, locatiemanager bij WoonZorgcentra Haaglanden (WZH), is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het woonzorgcentrum WZH Schoorwijck voor ouderen. Samen met zijn medewerkers zorgt hij dagelijks voor de verzorging, behandeling en begeleiding van de bewoners waarbij hij zelfstan ...

Coronacrisis
61% van de Nederlanders wil met Kerst (verantwoord) buiten de deur eten

Uit het persmoment van dinsdag jl. is duidelijk geworden dat de horeca nog een tijd gesloten blijft. Hoelang is nog niet precies duidelijk. Hoopvol is de blik nu gericht op kerst. Nederlanders willen deze feestdagen weer genieten van quality time buiten de deur. Uit onderzoek van TheFork* blijkt dat ...

Hotelketens Internationaal
Accor opent nieuw hotel Mercure Han-sur-Lesse

Accor, ’s werelds meest toonaangevende hotelgroep, opent vandaag het nieuwe hotel Mercure Han-sur-Lesse in de idyllische gelijknamige plaats Han-sur-Lesse, middenin de Belgische Ardennen. Deze opening is in samenwerking met Accor’s Franchise Partner Unibricks. Het viersterrenhotel telt 1 ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: