Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel

1 oktober 2012 |
Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel<

SVH zet de campagne HorecaHelden, die als doel heeft de beroepstrots in de horeca te vergroten, voort. Nu zijn de sectoren Restaurant en Hotel aan de beurt. Hiervoor werden al Helden gezocht voor de sectoren Dranken en Fastservice.

Nomineren
Potentiële HorecaHelden binnen deze sectoren kunnen van 1 tot en met 26 oktober door collega’s en leidinggevenden worden voorgedragen via de website www.HorecaHelden.nl Genomineerden krijgen een SVH HorecaHelden-speld uitgereikt en dingen mee naar de titel HorecaHeld 2013.
Juryleden
De juryleden Roberto Payer (general manager Hilton Amsterdam), Lucas Petit (eigenaar Hoscom) en Frans Hazen (sectorvoorzitter KHN) buigen zich over de genomineerden in de sector Hotel. Hans Duijf (eigenaar restaurant Pasta e Basta), Carlos Faes (eigenaar restaurant De Proeftuin) en Hajé de Jager (sectorvoorzitter KHN) vormen de jury voor de sector Restaurant.

Zingevers
Roberto Payer: “de horeca is een ondergewaardeerde branche, mensen kennen vaak alleen de slechte verhalen, maar je moet veel in huis hebben om succesvol in de horeca te zijn. Met de HorecaHelden-verkiezing richten wij ons op mensen die betekenis geven aan de horeca, die weten waarvoor zij het doen, namelijk de gast”. Hans Duijf, voegt toe: “het is belangrijk om mensen die iets extra’s doen te belonen”.

Bekendmaking winnaar
De finalisten van de sectoren Dranken en Fastservice worden op 1 november bekend gemaakt en van de sectoren Restaurant en Hotel op 1 december. Vanaf 10 december kan het Nederlandse publiek hun stem uitbrengen op de finalisten in de vier sectoren. Tijdens de Horecava 2013 wordt de finalist met de meeste stemmen gekroond tot HorecaHeld binnen zijn of haar sector.

Waarom HorecaHelden?
Goede en gemotiveerde medewerkers zijn essentieel in de horeca. Het is dan ook van belang om deze mensen te werven en te behouden voor de branche. HorecaHelden zijn een voorbeeld voor de branche en andere medewerkers. Met de verkiezing voor HorecaHeld 2013 geeft SVH deze uitblinkers de aandacht die zij verdienen.

~Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Hotelketens Coronacrisis
Zo gaat de hotellerie om met de nieuwe hygiënestandaarden

De hotellerie neemt hygiënemaatregelen om de veiligheid van personeel en gasten te waarborgen, maar ook om te laten zien dat het absoluut veilig is om in het hotel te verblijven. De grotere hotelketens hebben maatregelen genomen en protocollen ingesteld. Sommige zaken zijn van tijdelijke aard, ...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Toerisme Coronacrisis
Nederlanders willen weer op reis volgens verzekeraars

De Nederlandse reislust komt weer terug. Na de uitbraak van corona liep het aantal afgesloten reisverzekeringen fors terug. Maar juni liet een ommekeer zien. Uit een analyse van Independer blijkt dat er in juni driemaal meer reisverzekeringen werden afgesloten dan in mei. Maar mensen lijken het wel ...

NH Hotels
Sporten in stijl in nhow Amsterdam RAI en nhow Rotterdam

De Nederlandse nhow hotels, onderdeel van het lifestylemerk vanNH Hotel Group, zijn een samenwerking gestart met sportplatform OneFit. Vanaf 7 juli kunnen er in nhow Rotterdam door OneFit members diverse sportlessen gevolgd worden, waaronder yoga en Pilates lessen. Bij nhow Amsterdam RAI zullen de l...

Columns
Column Tanja Seegers: Het C-woord

Obeying the rules… Zo ben ik grootgebracht. En dat ging me de eerste zes weken van de quarantaine erg goed af. Na de persconferentie van 15 maart waarin de ‘slimme lockdown’ van Nederland werd aangekondigd, heb ik me - zij het eerst nog beduusd - volledig geschaard achter de besli...

Economie Coronacrisis
''Afwaardering en leegstand op komst in hotelsector''

De hotelmarkt verkeert in zwaar weer door de coronacrisis. De bezettingsgraden lagen in april en mei onder de 10% en verschillende hotels zijn al failliet gegaan. Nu het toerisme weer op gang komt, lijkt het weer de goede kant op te gaan. Dat idee is echter onterecht, omdat het zakelijk bezoek voorl...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: