Stephan Stokkermans 'Hotelier of the Year 2019'

7 maart 2019 | Yonne van Geene

Afgelopen donderdagavond is Stephan Stokkermans, Managing Director van Grand Hotel Huis ter Duin, uitgeroepen tot Hotelier of the Year. Onder het toeziend oog van meer dan 270 deelnemers nam hij de prijs in ontvangst tijdens de slotceremonie van de Preferred Global Conference 2019 in Monte-Carlo Bay Hotel & Resort.

De ceremonie is de afsluiting van een week vol meetings en inspirerende sessies. Tijdens deze avond werden 11 Preferred Awards of Excellence en 6 GIFTTS Pineapple Award Winners uitgereikt. De Preferred Awards of Excellence erkennen partners in het wereldwijde netwerk die excellentie belichamen binnen Preferred Hotels & Resorts en die de wereldwijde reisgemeenschap inspireren om #ThePreferredLife na te streven. Waar 10 awards werden uitgereikt aan hotels, was er één award bestemd voor een persoon. Stephan Stokkermans nam de prijs vereerd in ontvangst: “Deze prijs is voor het team van Grand Hotel Huis ter Duin, de familie Noorlander die al meer dan 40 jaar Grand Hotel exploiteert en vooral voor mijn vrouw en drie dochters die alles mogelijk maken.”

Grand Hotel Huis ter Duin is al meer dan 20 jaar partner van Preferred Hotels & Resorts. Dankzij deze partnership waarborgt het hotel haar kwaliteit op basis van internationale standards van luxury travel en maakt het gebruik van het wereldwijde sales en marketing netwerk van Preferred Hotels & Resorts.

Over Preferred Hotels & Resorts

Preferred Hotels & Resorts is s ’werelds grootste onafhankelijke hotelbrand en vertegenwoordigt meer dan 700 onderscheidende hotels, resorts, residenties en unieke hotelgroepen in 85 landen. Via de vijf collecties verbindt Preferred Hotels & Resorts reizigers met unieke en luxe hotels en resorts die bij elke gelegenheid aansluiten. Elk hotel binnen het portfolio handhaaft de hoge kwaliteitsnormen en ongeëvenaarde serviceniveaus die vereist zijn door het Integrated Quality Assurance-programma van Preferred Hotels & Resorts. 

Over Grand Hotel Huis ter Duin

Gelegen op het hoogste duin van Noordwijk is Grand Hotel Huis ter Duin de ultieme get-a-way aan zee; uitwaaien op het strand, culinaire genieten en ontspannen in de spa. Het hotel beschikt over drie restaurants waaronder Restaurant Latour, de trotse bezitter van een Michelin ster. Grand Hotel Huis ter Duin heeft 230 luxe kamers, 20 suites en 4 penthouses met allen uitzicht op de Noordzee of de omgeving van Noordwijk. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor
Halfjaarcijfers Accor: 1,5 miljard verlies en 1000 banen weg

Accor draaide over het eerste halfjaar van 2020 een verlies van 1,5 miljard euro. Daarnaast vreest het Franse concern afscheid te moeten nemen van 1000 banen. Bij Accor werken ongeveer 18.000 mensen. De coronapandemie hakt er flink in bij het Franse bedrijf, waar hotelketens Novotel, Mercure en Ibis...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download: corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Column David Bakker
Column: Het onzichtbare leed

Er zijn weinig hoteliers die geen mening over Booking.com hebben. Aan het begin van deze coronacrisis verweet menig hotelier dat de boekingsgigant zich niet als partner van de hotellerie opstelde. Alle boekingen konden kosteloos worden geannuleerd, de hotels bleven leeg en van enige correspondentie ...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: