U heeft gezocht op : Grand Hotel Huis ter Duin

10 mei 2019 Mensen
KNRM Noordwijk ontvangt cheque van het Radisson Blu Palace Hotel

donderdagavond is tijdens het tafelskopersdiner van de KNRM in Grand Hotel Huis ter Duin een cheque aan de KNRM Noordwijk uitgereikt door het Radisson Blu Palace Hotel uit Noordwijk aan Zee. Het bedrag dat op de cheque genoteerd stond was €10.000,- en is het afgelopen jaar bij elkaar gespaar...

18 maart 2019 Awards Hotel Mensen
Grand Hotel Huis ter Duin: ‘Partner Independent Hotel of the Year 2018’

Na de benoeming van managing director Stephan Stokkermans tot Hotelier of the Year 2019 van Preferred Hotels & Resorts en een finaleplaats bij de M&IT Awards in Londen was het nu de beurt aan Coen van Veen om twee awards mee naar huis te nemen. De Director of Sales was tijdens de HelmsBrisco...

7 maart 2019 Awards
Stephan Stokkermans 'Hotelier of the Year 2019'

Afgelopen donderdagavond is Stephan Stokkermans, Managing Director van Grand Hotel Huis ter Duin, uitgeroepen tot Hotelier of the Year. Onder het toeziend oog van meer dan 270 deelnemers nam hij de prijs in ontvangst tijdens de slotceremonie van de Preferred Global Conference 2019 in Monte-Carlo Bay...

4 januari 2019 trends Sanitair
Sanitaire trends voor 2019

Op het vlak van wellness en sanitair zijn stappen gezet. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid, waarbij je aan waterbesparing kunt denken, maar ook wanneer je denkt aan variëteit in het aanbod. Toiletten die de billetjes reinigen, !QMS-wellnessbehandelingen, zwart sanitair… Het kan...

16 november 2018 Achtergronden
Dirk Kuijt ontsteekt verlichting kerstboom Grand Hotel Huis ter Duin

Dirk Kuijt heeft dit jaar de kerstperiode ingeluid met de ontsteking van de verlichting van een van de meest iconische kerstbomen van Nederland voor Grand Hotel Huis ter Duin. De boom heeft een hoogte van ruim 17 meter en kan zich daarmee de hoogste boom binnen de hotellerie in de Benelux noemen. Vi...

17 september 2018 Achtergronden Culinair
Sterrenchefs uit Noordwijk en Twente slaan de handen ineen

Twee chef-koks van sterrenrestaurants, Michel van Riswijk (Restaurant De Bloemenbeek) en Marcel van Lier (Restaurant Latour), presenteren gezamenlijk: Twente aan Zee. Gedurende de hele maand oktober kunt u in beide restaurants genieten van deze culinaire ontdekkingsreis. Beide chefs werken graag met...

12 juni 2018 Awards Hotel
Grand Hotel Huis Ter Duin in de prijzen

Grand Hotel Huis Ter Duin heeft de prijs gewonnen voor beste international locatie (Best International Venue) tijdens de uitreiking van de CHS Awards in Manchester. De CHS Awards worden georganiseerd door CHS group uit het Verenigd Koninkrijk en de jury bestaat uit meer dan 50 senior evenementprofes...

8 maart 2018
Regardz lanceert OneMeeting: alle bijeenkomsten één app

Regardz Hospitality Group lanceert vandaag tijdens het jaarlijkse SMA Sales Event in Grand Hotel Huis ter Duin een eigen app: OneMeeting: alle bijeenkomsten, één app. Voor zakelijk Nederland is dit dé app om een locatie te zoeken en direct een offerte voor een bijeenkomst aan te...

20 februari 2018 Achtergronden
Nederlands Elftal niet langer naar Grand Hotel Huis Ter Duin

Het Nederlands Elftal zal voorlopig zijn intrek niet meer nemen in het Noordwijkse Grand Hotel Huis Ter Duin, waardoor ook de trainingsaccommodatie van Quick Boys in Katwijk niet gebruikt zal worden door onze Oranje Leeuwen. De KNVB in een persbericht laten weten. Vanaf heden slaapt en traint Oranje...

5 januari 2018 Mensen
Stichting Oostenrijkse Cultuur Nederland sluit partnership met Grand Hotel Huis ter Duin

Sinds jaar en dag vormt Grand Hotel Huis ter Duin het decor voor vele prachtige evenementen en ontmoetingen. Als geen ander weet het hotel te voldoen aan de hoogste eisen van zowel bezoekende als verblijvende gasten. Voor Stichting Oostenrijkse Cultuur Nederland is dit de reden geweest om de organis...

27 juni 2017 Achtergronden Interview
Interview: Mariëlle van der Hilst-de Haas leidt Hotel Corona 21e eeuw binnen

Als de muren van Hotel Corona konden spreken, dan hadden we die ook geïnterviewd. Het hotel is immers gevestigd in drie panden die honderden jaren oud zijn. Het was in het verleden een 'koffiehuys', waarna het een logement annex wijnhuis werd, vervolgens een sociëteit en tot slot weer een hotel. D...

13 juni 2017 Sanitair Advertorial
Grand Hotel Huis ter Duin kiest voor verborgen douchegoten

Esthetisch is het de mooiste oplossing voor natuurstenen vloeren: een verborgen douchegoot. Zo lijkt de vloer één geheel. Bovendien is het barrièrevrij, geen drempels dus topcomfort en veel ruimte voor uw gasten. Schoonmaken is bovendien eenvoudig en gaat snel. Met de TECE do...

26 april 2017 Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: De paardenmestcrisis van 1894

Een samenleving die dreigt te bezwijken onder een dikke laag paardenmest. Dat was de essentie van de paardenmestcrisis van 1894 die het belangrijke effect van disruptors illustreert. Door het gestaag groeiende paard- en koetsverkeer in Londen - er waren eind 19e eeuw zo’n tienduizend rijtuigen...

25 april 2017 Personalia
Mariëlle van der Hilst - de Haas nieuwe directeur Boutique Hotel Corona

Boutique Hotel Corona benoemt Mariëlle van der Hilst – de Haas (32) met ingang van 1 april 2017 tot directeur. In haar nieuwe rol zal zij zich voornamelijk richten op professionalisering van de huidige organisatie en uitbreiding van het hotel met behoud van haar historische kenmerken. ...

30 januari 2017 Awards F&B
Maurice van Rossum F&B Professional of the Year 2017

Tijdens het jaargala van The Association of Food & Beverage Management (AF&BM) in Breakers Beach House van Grand Hotel Huis ter Duin, werd Maurice van Rossum als winnaar van de titel ‘F&B Professional of the Year 2017’ bekendgemaakt. Hij ontving de F&B-trofee en mag zich ...

27 januari 2017 Awards F&B
Bekendmaking F&B Professional of the Year live te volgen

Vanavond wordt tijdens het jaargala van AF&BM in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk de winnaar bekendgemaakt van de 'F&B Professional of the Year 2017'. Wie hier niet bij aanwezig is, maar toch graag wil weten wie er met de titel aan de haal gaat, kan dit live volgen via facebook...

12 januari 2017 Food Awards
Finalisten voor F&B Professional of the Year ’17 bekend

Tijdens de Horecava zijn de drie finalisten bekendgemaakt die meedingen naar de titel 'F&B Professional of the Year 2017'. Onder het toeziend oog van vele horecaprofessionals, maakt René Giel van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) de genomineerden bekend....

22 december 2016 Food Awards Hotel
Wie verdient de titel F&B Professional of the Year ‘17?

Vanaf nu kun je via de website van de AF&BM je stem uitbrengen op een van de negen genomineerden voor de felbegeerde titel: F&B Professional of the Year ’17. Dit kan tot uiterlijk 11 januari 15.45 uur waarna er op deze dag, in het InnovationLAB op de Horecava, bekend wordt gemaakt wel...

13 december 2016
AF&BM: veel nominaties voor F&B Professional of the Year

De ontwikkelingen in de food & beverage industrie zijn nauwelijks bij te benen. Dat merkt ook de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) in het aantal nominaties voor de titel van F&B Professional of the Year 2017. Traditiegetrouw staat het eind van het jaar altijd in het t...

8 november 2016 Hotel
Huis ter Duin en CSU starten Hotel Academy

Landelijk hotelspecialist CSU Hotel Services en Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk starten deze maand met The CSU Hotel Academy. Dit gezamenlijke initiatief is erop gericht werklozen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kennis te laten maken met werken binnen de housekeeping. Geprob...

11 mei 2016
Butler Huis ter Duin stal voor vermogen aan juwelen

Gasten van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk zijn afgelopen jaren voor vele honderdduizenden euro’s bestolen door de persoonlijk assistent van de hotelier, zo lazen we in De Telegraaf. Verschillende bronnen, die bij het onderzoek betrokken zijn, hebben tegenover de krant verklaard dat butle...

19 februari 2016
Radisson Blu Palace Hotel en KNRM lanceren fonds

Wat in 2011 begon als een spontaan initiatief van het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk breidt uit tot een landelijke formule voor Nederlandse kusthotels. Steeds meer hotels langs de kust zamelen geld in voor het reddingwezen langs de Nederlandse kust. Speciaal daarvoor werd vandaag een spec...

30 oktober 2015
AF&BM: Interview met Yuri Dries

In oktober barst elk jaar de strijd om de felbegeerde titel ‘F&B Professional of the Year’ van de AF&BM weer los. De afgelopen jaren zijn uiteenlopende winnaars de revue gepasseerd. Van de klassieke F&B manager tot aan de zelfstandige ondernemer, allemaal winnaars met een reden. Bent u benieuwd...

29 oktober 2015
Carlton Ambassador bij Preferred Hotels

Het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag is onlangs opgenomen in de collectie van Preferred Hotels & Resorts. Preferred Hotels & Resorts biedt een diverse collectie van onafhankelijke hotels en resorts van over de hele wereld. Het Haagse hotel mag zich een van de 650 hotels noemen die het internat...

24 september 2015
Bram van Mierlo naar Villa de Duinen

Bram van Mierlo is vanaf volgende maand de nieuwe eigenaar van Hotel Restaurant Villa de Duinen in Noordwijk aan Zee. Hij vertrekt per 1 oktober als facility director bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Foto: © Villa de Duinen Van Mierlo Van Mierlo is achttien jaar actief geweest i...

14 april 2015
Noordwijk verrast meetingplanners

Een helikoptervlucht, een bezoek aan Keukenhof, een guided tour door het Van Gogh Museum en uitgebreide rondleidingen door de congreslocaties van Noordwijk: alles werd uit de kast gehaald voor 13 meetingplanners uit Engeland. Van 10 t/m 12 april organiseerde Noordwijk Marketing een ‘Fam. Trip’ ...

25 maart 2015
Stan Kerckhoffs geslaagd voor Meesterproef

Gisteren is Stan Kerckhoffs (1978) geslaagd voor de Meesterproef SVH Meestergastheer. Kerckhoffs is maître en sommelier bij Latour* in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. SVH Meesterproef De proef werd afgenomen door SVH Meestergastheer en SVH Wijnmeester Johan Kragtwijk (Grand...

30 januari 2015
Bobby van Galen F&B Professional of the Year

Roffel, roffel, roffel... De spanning is al wekenlang opgebouwd en via hospitality-management.nl mocht men de afgelopen weken stemmen op zijn of haar favoriete F&B professional. Het interview met Suzanne de Zwaan in Hospitality Management maakte al een en ander los, waarna de poll op de website ov...

8 augustus 2014
Primeur: Vis&Seizoen Festival

Vers Vis Handel Jan van As organiseert op 2,3 en 4 oktober in de Markthal van het Food Center Amsterdam het Vis&Seizoen Festival In de Markthal van het Food Center Amsterdam zullen sterrenkoks en restaurants uit Amsterdam gasten drie dagen culinair verwennen en inspireren met gerechten en demonstr...

27 februari 2014
Huis ter Duin 'Best Overseas Hotel'

In Londen zijn de M&IT Awards (The Meetings & Incentive Travel Industry Awards) uitgereikt. Dit prestigieuze evenement wordt jaarlijks georganiseerd door het Britse magazine 'Meetings & Incentive Travel'. Grand Hotel Huis ter Duin mag op de terugreis wat extra handbagage meenemen: de gouden award ...

31 januari 2014
Yuri Dries F&B Professional van 2014

Yuri Dries, F&B-manager bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, is uitgeroepen tot F&B-Professional of the Year 2014. Dit gebeurde tijdens het jaargala van de AF&BM, initiatiefnemer van de wedstrijd. De bekendmaking vond plaats bij Librije's Hotel in Zwolle, waar het gala werd gehouden. Fin...

15 januari 2014
Finalisten F&B Professional 2014 bekend

Gijs Wehkamp, Yuri Dries, en Frank Tuhusala zijn de finalisten in de wedstrijd om de AF&BM F&B Professional of the Year 2014. Via een spannende stemronde op de website van Hospitality Management hebben zij de meeste stemmen weten te krijgen. Finale Op 27 januari presenteren Gijs (Hotels van Or...

3 december 2013
Kanshebbers F&B Professional bekend

De AF&BM heeft tijdens de breakfastclub de tien genomineerden bekend gemaakt voor de jaarlijkse verkiezing F&B Professional of the Year. In willekeurige volgorde zijn dit: • Thijs Koster (art'otel, Amsterdam) • Remmert Jepkes (Hotel De L' Europe, Amsterdam) • Frank Tuhusula (Westcord Fash...

26 juli 2013
Noordwijk voorspelt goed congresjaar

De congresmarkt in Noordwijk verwacht een groei ten opzichte van 2012. Vooral door de aantrekking van de internationale congresmarkt zijn de vier grootste congreshotels in de stad hard op weg om een prima congresjaar neer te zetten. "De internationale aanvragen en boekingen voor het najaar zijn g...

23 april 2013
Nieuwe gezichten Bilderberg Parkhotel

Het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam verwelkomt Edward de Ridder als nieuwe chef de cuisine. Samen met souschef Jeffrey Maagdelijn is De Ridder verantwoordelijk voor de Frans-Mediterrane gerechten in ‘Restaurant 70’. Herkenbaarheid De Ridder over deze nieuwe stap in zijn carrière: “H...

1 oktober 2012
Couverts lanceert module voor ketens

Na een uitgebreide pilotperiode bij diverse restaurants lanceert Couverts een nieuwe module binnen het reserveringssysteem, speciaal voor restaurantketens en hotels met meerdere outlets. Totaaloverzicht De module geeft gebruikers in een centraal dashboard een totaaloverzicht van de beschikbare c...

31 mei 2012
Anita Bos-Luijckx nieuwe GM Amstel Hotel

Het Amstel Hotel in Amsterdam heeft een nieuwe general manager in de persoon van Anita Bos-Luijckx. Bos-Luickx komt van NH Hoteles en volgt Nils Axing op. Didier Boidin, Vice President Operations West-Europa, InterContinental Hotels & Resorts, heeft Bos-Luijckx benoemd tot general manager van het...

9 september 2011
The Grand is Netherland's Leading Hotel

Het onlangs gerenoveerde Sofitel Legend The Grand Amsterdam is uitgeroepen tot Netherland's Leading Hotel tijdens de prestigieuze World Travel Awards. Vorig jaar sleepte het hotel eveneens deze prijs in de wacht. Overige genomineerde Nederlandse hotels Hiermee laat The Grand andere genomineerde...

17 november 2010
Inntel Zaandam genomineerd voor award

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam, het hotel met de opeenstapeling van Zaanse geveltjes, is genomineerd voor de VENUEZ Hospitality & Style Awards 2010. Het opvallende hotel is door een jury gekozen voor de categorie Hotel Chain Design of the Year. Overal doorgevoerd Niet alleen het spraakmakende ...

21 oktober 2010
The Grand 'Leading Hotel 2010' van het land

Sofitel Legend The Grand Amsterdam is door de World Travel Awards verkozen tot 'Netherlands' Leading Hotel 2010'. Andere genomineerde hotels waren Landgoed Duin & Kruidberg, Grand Hotel Amrâth Amsterdam, Grand Hotel Huis Ter Duin, The College Hotel en The Dylan Amsterdam. Meegroeien De pri...

1 oktober 2010
Meer dan helft hotels weert huisdieren

Om het reizen met een huisdier overzichtelijker te maken onderzocht een vergelijkings-website de ‘hotellerie voor honden’. Het blijkt dat in 61% van alle Nederlandse hotels huisdieren niet zijn toegestaan. Van de hotels waar gasten hun hond wel mee naar toe mogen nemen, rekent 72% hier een extra...

10 augustus 2010
Nederland drie vijfsterrenhotels rijker

Nederland is drie vijfsterrenhotels rijker. Volgens een laatste overzicht van de Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) mogen het Hilton Den Haag, het Renaissance Amsterdam Hotel en De Echoput in Hoog Soeren een plaatje met vijf sterren aan de voorgevel hangen. Het totaal aantal vijfsterrenhotels in ...

5 mei 2004
Janny de Moor winnares Wina Born-prijs

Tijdens het Horeca Jaardiner op 3 mei in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk is culinair journaliste Janny de Moor met het boek 'Wijn in de keuken' uitgeroepen tot winnares van de Wina Born-prijs. Deze prijs wordt door de horecabranche jaarlijks uitgereikt aan de beste Nederlandse culinair-journa...

24 december 2003
Nadenken over outsourcing tijdens nationaal F&B congres

Hoewel het 'iets door anderen laten opknappen' in de hotelbranche niets ongewoons meer is, rust er op het gebied van food & beverage bij velen nog een taboe op. De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) wil daar iets aan doen. In samenwerking met Hospitality Management, Inn Ovations, de s...

24 oktober 2003
Rogier Tetteroo wint Gouden Gard

Rogier Tetteroo van de patisserie van Grand Hotel Huis ter Duin heeft recentelijk in het ROC te Amsterdam de Gouden Gard gewonnen. Samen met 5 andere leerlingen streed hij om deze prijs. Het kroonstuk van zijn werk was de deur van suiker, met een chocolade deurpost en daarachter een zelfgemaakte go...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: