Grand Hotel Huis ter Duin wint internationale award

Auteur: Redactie
Events 7 juli 2022
Grand Hotel Huis ter Duin wint internationale award

Tijdens de HelmsBriscoe EMEA Annual Team Meeting in Grand Hotel Huis ter Duin heeft het familiehotel de HelmsBriscoe Independent Hotel of the Year Award in ontvangst mogen nemen. De associates van HelmsBriscoe brachten hun stem uit in aanloop naar de meeting. Het is de tweede keer dat Huis ter Duin de award wint. Zij namen al eens eerder de Partner Independent Hotel of the Year 2018 mee naar huis vanuit Berlijn.

Coen van Veen, International Sales Director van Huis ter Duin, geeft aan trots te zijn op het team. “Het was al een eer om de HelmsBriscoe EMEA Annual Team Meeting te mogen verzorgen. Nu daar deze award bij komt, zijn wij nog meer vereerd. Het is mooi om na een coronaperiode waar de zakelijke evenementen hebben stilgelegen zo terug te komen. Het is een bekroning op het harde werk van mijn collega’s.”  Van Veen won eerder al ‘Partner Hotel Property Sales Person of the Year 2018’.

Meeting with purpose

HelmsBriscoe is een wereldwijde locatie-sourcing bedrijf. Het bedrijf stroomlijnt het plannen van meetings en evenementen voor organisaties op de zakelijke markt door de taak van het onderzoeken, contacteren, en het evalueren van locaties voor zakelijke evenementen op zich te nemen. Tijdens de HelmsBriscoe EMEA Annual Team Meeting 2022 kwamen Associates en hotelpartners bij elkaar om elkaar te ontmoeten, inspireren en plannen te maken voor toekomstige evenementen. Onderdeel daarvan waren diverse workshops, zoals de beach cleanup, waarbij de Associates samen het Noordwijkse strand opruimden. De beach cleanup werd begeleid door Target Earth Foundation en Grondstofjutters. De binnenstad van Noordwijk en het strand werden opgeruimd door de Associates en hotelpartners van HelmsBriscoe.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws