Stephan Stokkermans verkozen tot eerste Vice President EHMA

Auteur: Redactie
Hotelketens 30 maart 2022
Stephan Stokkermans verkozen tot eerste Vice President EHMA

Tijdens de 48ste Algemene Leden Vergadering in Lugano heeft de European Hotel Managers Association (EHMA) het nieuwe uitvoerend bestuur gekozen. Op 18 maart is Panos Almyrantis (Griekenland) verkozen tot President, Stephan Stokkermans (Nederland) vervult de functie eerste Vice President en Pawel Lewtak (Polen) wordt Vice President. De drie heren gaan de functies vervullen in de periode van 2022 tot en met 2024. Het uitvoerende bestuur is gekozen door de leden van EHMA.

Nederlander Stephan Stokkermans, Managing Director Grand Hotel Huis ter Duin, is vereert met de functie: “Het is goed om in deze turbulente tijd met elkaar de schouders te zetten onder Europese samenwerking en het vak van hotelier verder uit te dragen.” Stokkermans is reeds voorzitter van de Nederlandse en Belgische Chapter van EHMA. 25 prominente hoteliers uit beide landen zijn aangesloten bij deze Chapter.  

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws