Strategische internationale samenwerking BBB

9 juli 2015
Strategische internationale samenwerking BBB

Horecavakbeurzen "BBB":http://www.bbbmaastricht.nl/ en Folie Culinaire, die van 5 t/m 7 oktober plaatsvinden in MECC Maastricht, gaan samenwerken
met een van de toonaangevendste
horecavakbeurzen van Europa, het Franse Equip’Hotel.

*2016*
Equip’Hotel is de internationale vakbeurs voor horecaprofessionals, met een uitgebreid aanbod van producten en diensten voor de hospitality- en cateringbranche. Het evenement vindt in 2016 voor de 51e keer plaats in Porte de Versailles in Parijs. Er komen naar verwachting ruim 110.000 bezoekers, 1.600 exposanten en 350 chefs, met in totaal 70 Michelin sterren.

*Inoovaties en trends*
Net als BBB en Folie Culinaire is Equip’Hotel een bron van inspiratie, een plek waar innovatieve trends en producten op het gebied van horeca worden gepresenteerd. Bij de beurzen wordt een uitgebreid randprogramma aangeboden, met uiteenlopende demonstraties en netwerkmogelijkheden.

*Strategische samenwerking*
De BBB, Folie Culinaire en Equip’Hotel gaan een strategische samenwerking aan op het gebied van marketing & communicatie. Gezamenlijk worden bezoekers geworven door een uitgebreide on- en offline mediacampagne en speciale acties. Hierdoor wordt de positie van de BBB in de hotelsector verder versterkt.

*14.000 bezoekers*
De "BBB":http://www.bbbmaastricht.nl/ vindt dit jaar voor de 61e keer plaats. Circa 14.000 bezoekers en 275 exposanten ontmoeten elkaar in een Bourgondische sfeer. Gelijktijdig met de BBB vindt in MECC Maastricht Folie Culinaire plaats, het vakevent voor de internationale topgastronomie.

Overig nieuws