Studiereis langs duurzame concepten NY

15 augustus 2011 |
Studiereis langs duurzame concepten NY<

WTCH | Improving Performance organiseert dit jaar in oktober een reis naar New York voor hospitality ondernemers die meer willen met duurzaamheid onder de noemer The Green Apple In een combinatie van bezoeken, presentaties en workshops krijgen deelnemers informatie van mensen achter succesvolle concepten in duurzaamheid, eco en bio.
Leren van anderen
Leren van de expertise van anderen en ideeën opdoen voor het eigen bedrijf staan centraal tijdens de reis. Uniek is dat de deelnemers kennis en informatie uit eerste hand verkrijgen. Informatie die gaat leven doordat het in groepverband wordt beleefd en vertaalt naar de 'thuissituatie'.

Succesverhalen
Niet slechts bezoeken aan bedrijven, maar gesprekken en discussies met de mensen die er toe doen. Hetzij vanwege hun expertise, hetzij vanwege hun succes. Trends in organic foods worden belicht door twee absolute experts en ervaringsdeskundigen. Er zak worden gepraat in en met de hotspots van dit moment (onder meer het Ace Hotel New York en Rouge Tomate). Ook komt aan bod hoe je - tegen alle regelgeving in - een 100% organic restaurant van de grond krijgt (Gustorganics)?

Ideeën opdoen
Hoe ga je om met het dilemma waarbij gasten duurzaamheid van je verlangen, zonder dat het hun meer geld moet kosten?
Het belangrijkste doel van deze studiereis is leren van elkaars expertise en onderscheidende ideeën opdoen voor het eigen horecabedrijf, hotel of restaurant.

Meer informatie en inschrijven kan via "deze website":http://www.wtch.nl/wtch-oplossingen-en-support/customer-care-expedition.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Toerisme Coronacrisis
Boekingen in Nederland overtreffen het wereldgemiddelde

Nu overheden over de hele wereld hun beperkingen verder versoepelen, blijkt uit gegevens van SiteMinder, een platform voor het verwerven van gasten in de wereldwijde hotelindustrie, dat hoteliers niet langer hoeven te voorspellen hoe snel consumenten zullen handelen om te reizen na de COVID-19-pande...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Branded Content
Vind de route naar jouw gasten

Eindelijk, de restaurants gaan binnenkort weer open. Dat geldt ook voor veel hotels. Langzaam komt de Nederlandse gastvrijheidsindustrie weer tot leven. Wij zien ook weer een stijgende lijn in reserveringen, met name voor hotels buiten de grote steden. Voor alle hotels geldt dat slimme marketing een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: