Swissôtel A'dam herhaalt huzarenstukje

8 oktober 2012
Swissôtel A'dam herhaalt huzarenstukje

Na zes nominaties en het behalen van de winst van een felbegeerde World Travel Award in 2011 in de categorie The Netherlands’ Leading Business Hotel, is Swissôtel Amsterdam opnieuw de winnaar.
Vorig jaar sprak general manager Harold Kluit de woorden: ”Het zou mooi zijn als wij dit huzarenstukje in 2012 kunnen herhalen." Dat is hem en zijn team nu gelukt.

*Gala*
Kluit mocht de prijs The Netherlands’ Leading Business Hotel 2012 in ontvangst nemen tijdens de Europese galaceremonie in de Algarve.

*Prestatie*
Net als voorgaande jaren had Swissôtel Amsterdam concurrentie te verduren van voornamelijk Amsterdamse hotels uit het vijfsterrensegment.
Kluit is zeer verheugd over de toekenning van de World Travel Award “Het winnen van de award in 2011 was al speciaal. Dat we de verwachtingen weer hebben kunnen waarmaken in 2012 is absoluut een prestatie. Swissôtel Amsterdam zal door de recentelijke verkoop van Blackstone aan Azure Properties begin volgend jaar een uitgebreid renovatieprogramma ingaan en we gaan daarmee een zeer spannende tijd tegemoet. We hopen dan ook volgend jaar, na de renovaties, weer deze prestigieuze prijs in ontvangst te mogen nemen”.

~Frank Lindner~

Overig nieuws