Tegelijk fysiek en digitaal vergaderen bij Regardz

20 mei 2020 | Thijs Jacobs

Tijdens de persconferentie van 19 mei is bekend gemaakt dat de Horecabranche vanaf 1 juni binnen (met beperkt aantal gasten) en buiten weer open mag. Eerder introduceerde Regardz Hotels & Meeting Centers al ‘Meeting Hygienics’, waarmee ze haar locaties en services volledig heeft aangepast op de geldende RIVM-maatregelen. Zo draagt de organisatie zorg voor een veilige meetingomgeving. Vandaag introduceren de locaties een nieuw vergader- en congresconcept: Hybrid Meetings.

“De afgelopen tijd heeft het videovergaderen een enorme opmars gemaakt, een begrijpelijk gevolg in deze tijd van thuiswerken. Regardz Hotels & Meeting Centers gelooft ook in het ‘nieuwe normaal’ in de kracht van ontmoetingen. Om dit mogelijk te maken in de 1,5 meter samenleving hebben we een nieuw vergader- en congresconcept ontwikkeld waarin er op veilige wijze zowel kleinschalige (trainingen, vergaderingen en cursussen) als grootschalige (events en congressen) bijeenkomsten gefaciliteerd kunnen worden”, aldus Ingrid van der Wal-Koek, Directeur Hotels & Meeting Centers.

Hybrid Meetings

Hybrid Meetings is een combinatie van een intieme live setting en een livestreamverbinding. Simpel gezegd; een deel van het gezelschap is fysiek aanwezig in de locatie en een ander ongelimiteerd aantal deelnemers neemt online deel aan de vergadering, het congres of event. “We bieden verschillende Hybrid Meeting pakketten aan om alle soorten bijeenkomsten – groot en klein – te kunnen faciliteren én interessant te maken voor onze opdrachtgevers. De pakketten bestaan onder andere uit een interactief streamingplatform, HD-audiovisuele apparatuur en fysieke ondersteuning van technici. Ook kunnen we desgewenst een cateringbox op het adres van de online deelnemer laten bezorgen, zodat ook zij van onze hartverwarmende hospitality genieten. Zelfs grootse congressen en events zijn met Hybrid Meetings weer mogelijk”, aldus Ingrid van der Wal-Koek.

Nieuwe kansen

Dit nieuwe vergader- en congresconcept helpt organisaties om ook in deze crisistijden zichtbaar te blijven en haar doelstellingen te behalen op een manier die veilig, doeltreffend en budgetbewust is. Een interessante bijkomstigheid is dat het zelfs nieuwe inkomstenstromen kan genereren. Door in te zetten op prijs- en doelgroepdifferentiatie, een ongelimiteerd aantal online deelnemers en het aantrekken van sponsoren. Sponsoren kunnen zich bijvoorbeeld verbinden aan het Hybrid Congres of Event met hun eigen brandend content. Het concept draagt bij aan de productiviteit van alle deelnemers. Zij kunnen op ieder moment instappen en de content ook terugkijken. Er zijn ook minder reisbewegingen. Kortom een win-win-win.

Duurzaam en veilig

Regardz Hotels & Meeting Centers wil hiermee laten zien dat er ook, of misschien wel juist, in crisistijden nieuwe mogelijkheden ontwikkeld worden, om op een veilige en duurzame manier bijeenkomsten te blijven faciliteren. De locaties willen hiermee een bijdrage leveren aan het ‘nieuwe normaal’ ook al moeten zij daar zelf nog erg aan wennen.

Blijf je graag op de hoogte?

Inschrijven voor twee keer per week al het hotelnieuws in je mailbox? Klik dan hier. Voor cafénieuws in je mailbox, klik hier om je in te schrijven. Voor restaurantnieuws, klik hier, voor lunchroomnieuws, klik hier en voor nieuws over B&B's, klik hier.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Toerisme Coronacrisis
Boekingen in Nederland overtreffen het wereldgemiddelde

Nu overheden over de hele wereld hun beperkingen verder versoepelen, blijkt uit gegevens van SiteMinder, een platform voor het verwerven van gasten in de wereldwijde hotelindustrie, dat hoteliers niet langer hoeven te voorspellen hoe snel consumenten zullen handelen om te reizen na de COVID-19-pande...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Branded Content
Vind de route naar jouw gasten

Eindelijk, de restaurants gaan binnenkort weer open. Dat geldt ook voor veel hotels. Langzaam komt de Nederlandse gastvrijheidsindustrie weer tot leven. Wij zien ook weer een stijgende lijn in reserveringen, met name voor hotels buiten de grote steden. Voor alle hotels geldt dat slimme marketing een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: