The Hague Marriott wast vrijwillig auto's

25 mei 2016
The Hague Marriott wast vrijwillig auto's

Medewerkers van het Haagse 4-sterren hotel The Hague Marriott hebben afgelopen woensdag 18 mei Marriott’s Spirit To Serve Our
Communities Day gevierd door vrijwillig auto’s te wassen om zo geld in te zamelen voor Stichting Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Terwijl de auto’s werden gepoetst, konden de auto-eigenaren genieten van een aangeboden hapje en drankje. Medisch Manager van het Juliana Kinderziekenhuis Fréderique Hofstede kwam langs om de vrijwilligers een hart onder de riem te steken. Er werd gul gegeven en aan het einde van de middag bleek het mooie bedrag van € 400 te zijn opgehaald.

*Benefietavond in het verschiet*
Bovendien kan het Juliana Kinderziekenhuis binnenkort weer een donatie verwachten; Ronde Tafel 123 houdt op zaterdag 11 juni in The Hague Marriott haar jaarlijkse benefietavond. Het programma bestaat uit een diner en diverse optredens van onder andere Tim Akkerman, Tilman Andris en Aicha Gill.

*Wereldwijd*
Spirit To Serve Our Communities Day is een wereldwijd initiatief van Marriott International waarbij vrijwilligers op het hoofdkantoor en meer dan 4,400 accommodaties in 87 landen een bijdrage leveren aan hun gemeenschap door vrijwilligerswerk. Bedrijfsleiders van alle Marriott brands en hotels hebben plechtig beloofd om in de derde week van mei een dag te wijden aan het helpen van anderen.

General Manager Vincent Pahlplatz “Marriott heeft een lange traditie met vrijwilligers werk en een actieve participatie in de lokale samenleving. Het super om te zien hoe het hele team enthousiast meedoet om geld op te halen voor het goede doel. De één door hard mee te poetsen, de ander door de kans om zijn auto te laten wassen door de General Manager niet onbenut te laten. Het team heeft de actie zelf bedacht en zelf het goede doel uitgekozen, behalve een mooie bijdrage aan een goed doel ook nog eens een fantastische teambuildingsactiviteit.”

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws