Top 3 van AF&BM Professional of the Year 2024 is bekend

Auteur: redactie
Awards Events 17 januari 2024
Top 3 van AF&BM Professional of the Year 2024 is bekend V.l.n.r.: Jelle Postma, Lotte Bloem en Mark Visschedijk

De top drie van de AF&BM Professional of the Year 2024 is bekend. Belangstellenden kregen tot 12 januari de kans om een stem uit te brengen voor de jaarlijkse verkiezing van netwerkvereniging AF&BM en na een aantal spannende weken zijn er drie finalisten. Lotte Bloem van restaurant Odille, Jelle Postma van restaurant The Lemon Tree en Mark Visschedijk van Landgoed Huize Bergen zijn de overgebleven kanshebbers op de titel van AF&BM Professional of the Year.

Bloem is als gastvrouw en sommelier actief bij Odille in Sint-Oedenrode, terwijl Postma bij The Lemon Tree in Deventer de rol van maître vervult. Visschedijk is senior food and beverage manager bij Landgoed Huize Bergen in Vught.

De drie overgebleven kanshebbers krijgen binnenkort bezoek van de jury bestaande uit Maaike de Reuver (Food Inspiration), Maarten Wessels (Wessels Trainingen), Paul Sprakel (Hospitality Management), Demian van der Reijden (Misset Horeca) en Iris Kranenburg (Entree Magazine). De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het AF&BM-gala op 27 januari in Hotel Nassau Breda, Autograph Collection by Marriott.

Over de AF&BM

Al ruim dertig jaar is de AF&BM (Association of Food & Beverage Management) een netwerk om F&B-professionals verder te ontwikkelen en te inspireren. De AF&BM organiseert inspirerende bijeenkomsten en evenementen op bijzondere locaties door het gehele land. De vereniging telt ruim honderd leden, twintig partners en diverse netwerkpartners. Jaarlijks organiseren ze vijf themabijeenkomsten met netwerkborrels, een social event, een partnerdag en het jaargala met de verkiezing van de F&B Professional of the Year.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws