TripAdvisor-award voor Golden Tulip

29 januari 2014
TripAdvisor-award voor Golden Tulip

Golden Tulip Amsterdam West heeft de TripAdvisor Travellers’ Choice Award 2014 gewonnen, in de categorie ‘hotelkoopjes’. De awards worden uitgereikt op basis van de miljoenen beoordelingen en meningen
van TripAdvisor-reizigers. Het Amsterdamse hotel eindigde in de top 15.

*Blijk van waardering*
Het hotel is gevestigd in het voormalig Reed Elsevier gebouw, en is nog geen jaar open. Het luxe viersterrenhotel onderscheidt zich o.a. door een live cooking restaurant met driehonderd zitplaatsen. "We hebben inmiddels al meer dan 150.000 gasten mogen ontvangen", aldus Janine Zootjes, general manager van Golden Tulip Amsterdam West. "We zijn erg blij met de award. We doen ons uiterste best om het verblijf voor onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. We bieden luxe kamers en uitgebreide faciliteiten tegen een relatief lage prijs. Deze blijk van waardering is dan ook de kroon op ons werk."

*Golden Tulip Amsterdam West*
Golden Tulip Amsterdam West is gevestigd in het voormalig Reed Elsevier gebouw aan de Haarlemmerweg in Amsterdam, tegenover het Westerpark. Het gebouw, dat voorheen diende als kantoor is in zeven maanden tijd getransformeerd tot luxe viersterrenhotel.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws