Tulip Inn De Veluwe naar Best Western

11 juli 2012
Tulip Inn De Veluwe naar Best Western

Hotel Tulip Inn De Veluwe sluit zich per 1 september aan bij Best Western. Het hotel uit Beekbergen is het 44e hotel in Nederland dat zich bij Best Western voegt.

*DNA*
Wytze van den Berg, directeur Best Western Hotels Nederland: "Wij zijn trots dat Hotel De Veluwe zich bij Best Western voegt. Het hotel sluit naadloos aan bij ons DNA. Het is een uniek hotel, ontworpen in de bekende Berlage-stijl en ligt bijzonder mooi op de Hoge Veluwe. Service en gastheerschap staan hoog in het vaandel."

*Keuze*
Joost Ligthart, Manager Operations EHP hotels: "De aansluiting bij Best Western is voor ons een strategische keuze. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en we zijn ervan overtuigd dat 's werelds grootste hotelmerk ons goede commerciële resultaten zal geven."

*Faciliteiten*
Het hotel is gelegen op een groot park (18 hectare), en beschikt over 78 kamers, restaurant De Reeënberg, een lounge met open haard, bar 't Keldertje en een buitenzwembad. Dertien multifunctionele zalen zijn geschikt voor vergaderingen, trainingen of andere bijeenkomsten.

*Op de foto (vlnr):* Joost Ligthart, Manager Operations EHP Hotels, Wytze van den Berg, CEO Best Western Hotels Nederland en Sjoerd Vendrik, Hotelmanager Tulip Inn De Veluwe.

~Frank Lindner~

Overig nieuws