Tweede ibis Styles Amsterdam open

27 december 2012
Tweede ibis Styles Amsterdam open

Accor Hotels heeft een franchiseovereenkomst getekend voor een tweede ibis Styles hotel in Amsterdam. Franchisenemer is de Win Hotelgroep, die het hotel voorheen exploiteerde als Hotel Linda.

*Volledig gerenoveerd*
Dankzij de tienjarige overeenkomst kan het hotel gebruik maken van het economy-merk ibis dat in 55 landen wordt gevoerd. Het hotel heeft een restyling ondergaan en krijgt de naam ibis Styles Amsterdam Amstel. Het vernieuwde hotel telt 45 kamers en ligt aan de Stadhouderskade in het centrum van de hoofdstad.

*Nog meer ibis Styles in Amsterdam*
Accor’s Director Hotel Development & Franchise Rudolph Schöningh is verheugd over de samenwerking met Win Hotels. “Met deze samenwerking verstevigen wij onze positie in de Amsterdamse binnenstad, waar wij in 2013 nog drie ibis Styles hotels willen openen.” Chang Lin van de Win Hotelgroep ziet de samenwerking met Europa’s huidige hoteloperator positief tegemoet en beschouwt het loyaliteitsprogramma Le Club Accor als groot voordeel.

Het nieuwe ibis Styles hotel gaat gebruik maken van Accor’s reserveringssysteem waardoor het hotel wereldwijd op de kaart wordt gezet. Het hotel is vanaf 27 december 2012 geopend.

~Frank Lindner~

Overig nieuws