Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

27 maart 2015
Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

Tot en met 29 mei is bij de Chef’s Table in de keuken van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu een Van Gogh Museum Relievo tentoongesteld. Deze
driedimensionale reproductie van Van Gogh’s ‘Korenveld onder onweerslucht’ uit 1890 is tijdens het diner te bewonderen. Genoeg reden voor SVH Meesterkok Onno Kokmeijer om een exclusief diner, geïnspireerd op werken van deze Hollandse meester, samen te stellen. Het meesterwerk aan de wand en de gastvrijheid en service van de drie SVH Meesters van Ciel Bleu zijn de ingrediënten voor volgens het restaurant een meesterlijke culinaire en artistieke ervaring.

~Foto: Aan de Chef’s Table van Ciel Bleu wordt men omringd door vier meesters. SVH Meesters Onno Kokmeijer, Noël Vanwittenbergh and Pasquinel Kolk presenteren een exclusief Van Gogh diner, met het werk van meesterschilder Vincent van Gogh als decor.~

*Vier meesters in het Ciel Bleu Restaurant*
Op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, ín de keuken van Ciel Bleu, wordt men omringd door vier meesters. Ciel Bleu is het enige restaurant in Nederland waar drie SVH Meesters werkzaam zijn. Meesterkok Onno Kokmeijer, Wijnmeester Noël Vanwittenbergh en Meestergastheer Pasquinel Kolk zorgen voor een exclusief vijfgangendiner met bijpassende wijnen. Aan de Chef’s Table van het restaurant zien gasten de meesters aan het werk, met de Van Gogh Museum Relievo van meesterschilder Vincent van Gogh als decor.
Het meesterlijke Van Gogh diner à € 295,- per persoon is tot en met 29 mei te boeken vanaf minimaal 4 tot maximaal 10 personen.

~Christel Tuin~



Overig nieuws