Van rauw kraakpand naar hip hotel

2 juli 2015
Van rauw kraakpand naar hip hotel

Alleen de graffiti in de trappenhuizen herinnert nog aan de oude bewoners van het PH Hotel Oosteinde; tot een jaar geleden was dit elegante stadshotel
nog een rauw kraakpand. Rustig gelegen tussen de levendige Pijp en de Utrechtsestraat is het onlangs geopende hotel een comfortabele stadsoase geworden.



*Urban flair*
Charmant en altijd gezellig levendig, de Utrechtsestraat is misschien wel één van de leukste winkelstraten van Amsterdam. Van boetiekjes en bloemenstalletjes tot hippe modemerken en haringstalletjes: ook hier zorgt de afwisseling voor een warme eenheid. PH Hotel Oosteinde is zowel qua locatie als faciliteiten een plek voor zowel zakelijke bezoekers als voor mensen die van Amsterdam willen genieten.



*Diversiteit*
Iedere kamer in het PH Hotel is anders. De comfortabele hotelkamers achter de gevel van het karakteristieke Amsterdamse pand variëren niet alleen in vloeroppervlakte maar ook in hoogte en authentieke details. Zo voelen de lager gelegen kamers extra ruimtelijk dankzij de hoge plafonds en geven de typerende balkenplafonds juist een extra authentieke touch aan de rustige kamers op de bovenste verdiepingen. De geschiedenis en de moderne stedelijke flair zorgen samen voor een warme sfeer en gevoel van luxe. Ruw metselwerk en zachte tapijten omlijsten de kamers met een heerlijke stortdouche, tailormade PH bedden en een espressomachine voor een ´homemade´ kopje koffie.

Overig nieuws