Vijf hamers New Babylon Meeting Center

10 juni 2014
Vijf hamers New Babylon Meeting Center

New Babylon Meeting Center heeft deze week maar liefst 5 hamers (hoogste score) binnengehaald bij de vergaderhamerclassificatie. Hiermee is New Babylon Meeting Center één van de
slechts zeven vergaderlocaties in Zuid Holland met 5 hamers en is zij in Den Haag enkel met het Kurhaus en het World Forum Congres Centre op dit niveau.

*Boekers*
De congres- en vergaderclassificatie is een uitstekend middel voor boekers om inzicht te krijgen in hetgeen congres- en vergaderbedrijven bieden. Het systeem is objectief en geniet de steun van verschillende brancheorganisaties en verenigingen in Nederland en België.

5 Hamers krijgt men alleen indien er sprake is van een stijlvolle, luxe inrichting met veel ruimte en hoogstaande toiletfaciliteiten, daglicht, veel comfort en dedicated servicemanagement.

*Eigen uitstraling*
Bij New Babylon vinden evenementen plaats volledig met eigen uitstraling vanwege de flexibiliteit in de breedste zin van het woord. De zalen bevinden zich op de tweede en derde verdieping in het Pand.

• Capaciteit tot 350 personen theatersetting, 500 personen borrel
• Geopend in september 2012
• Aan station Den Haag Centraal
• Eigen high class restaurant Piazza
• Mogelijkheid tot flexibele werkplekken aanwezig bij New Babylon Gardens

*Restaurant Piazza*
In Restaurant Piazza kan men koffie drinken of borrelen in de warme herfstkamer. Voor een lunch of diner met collega’s is daar de Lentekamer, modern en sfeervol ingericht.
Bij goed weer kan koffie, lunch, borrel of diner ook worden genuttigd in de mooie binnentuin.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws