PJZ Wessels laat bezoekers verrassen

1 oktober 2012 |
PJZ Wessels laat bezoekers verrassen

Bezoekers verrassen! Dat gaat Maarten Wessels doen tijdens Prikkel je Zintuigen van 29 t/m 31 oktober. "Mensen komen in een wereld die ze zo overweldigend vinden, dat hebben ze nog nooit meegemaakt."

Nieuwe wereld
"Ik ga samen met een cameraman, vragen stellen aan de gasten. Hoe gebruiken zij hun zintuigen en hoe ervaren zij dit? Mensen die dit evenement bezoeken komen in een wereld die zij zo overweldigend vinden, dat dit hen het gevoel geeft dat het een totaal andere beurs is die zij ooit hebben bezocht", aldus Wessels.

Communicatie in gastvrijheid
Wessels neemt ook plaats op het podium en neemt met film en foto de gasten mee in een wereld van zintuigen en gastvrijheid. "Ik ga mensen vooral verrassen en wil ze confronteren met hun eigen gedrag op een leuke manier. Ik open daarmee een wereld voor ze en laat ze zien dat de wereld er anders uitziet dan dat zij denken. Prikkel je eigen zintuigen, maar wat gebeurt er met de zintuigen van je gasten? Ik ga vooral aan de slag met de zintuigen zien en horen." Via praktijkvoorbeelden laat hij zien hoe belangrijk communicatie is in de gastvrijheid.

Meteen aan de slag
Bezoekers hebben na dit onderdeel van het Prikkel je Zintugien-evenement ideeën die zij met hun medewerkers kunnen bespreken. Geen ingewikkelde materie, maar Wessels geeft de bezoeker handvatten waarmee de horecaondernemer meteen aan de slag kan. "Als mensen dit culinaire evenement niet bezoeken, dan missen ze een ongelofelijke ervaring. Ze missen een verrassende, nieuwe manier van productpresentatie en veel kennis hoe je je bedrijf en producten op een vernieuwende manier moet presenteren."

Wie is Maarten Wessels
Maarten Wessels is een gastvrijheidsgek, dagelijks bezig met communicatie naar gasten, heeft verstand van hoe gasten hun bezoek ervaren, is altijd bezig met taal, is trainer/spreker van beroep en heeft een creatief brein.
Inschrijven
De entree is gratis, maar u moet zich wel inschrijven. Dat kan via de online inschrijvingstool. Prikkel uw zintuigen in het culinair pretpark. Het Culinair Pretpark is bij Levens Cooking & Baking Systems in Gilze.
Myrtille Vromans



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 3

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 3 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Het laatste deel volgt over enkele dagen. Je team, was dat groot? ...

Columns
Column: Inzicht in gastvrijheidspsychologie gewenst

Triest nieuws, maar we zullen nog een lange periode moeten dealen met het coronavirus. Alhoewel veel hotels in Nederland deze zomer hebben geprofiteerd van de binnenlandse vakanties gaan we een twijfelachtige herfst en winter tegemoet. Ik ben bang dat een deel van uw gasten een psychologisch ‘ ...

Hotelketens
Hotel Merici Sittard wordt toegevoegd aan Accor hotelmerk MGallery

Hotel Merici Sittard van Black Label Hotels wordt per 1 april 2021 onderdeel van Accor’s MGallery Hotel Collection. Het viersterrenhotel is gevestigd in het voormalige klooster van de zusters Ursulinen aan de Oude Markt in het centrum van Sittard. De franchise partner is de huidige operator, B ...

Toerisme Airbnb
Dit zijn de meest gastvrije plekken in Nederland

Staycations zorgen voor een nieuwe trend. Nederlanders zoeken vaker landelijke gebieden op, waarbij met name Airbnb-gasten in minder bezochte provincies gastvrij ontvangen zijn door hosts. In verband met COVID-19 zijn Nederlanders gevraagd deze herfstvakantie dichtbij huis te blijven. Airbnb spoort ...

Hotelbouwplannen Opening
Boutique hotel WSHS opent in 2021

Iets stilletjes tot leven laten komen. Iets dat er al lang was, maar ineens van zich laat horen. Het is de metamorfose van het oude Weeshuis (1599) in Gouda naar Boutique hotel WSHS; nu nog volop in de steigers, straks een stijlvol toevluchtsoord met internationale allure. Met veel liefde is het mon ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Rechter oordeelt: horeca blijft dicht

De horeca blijft voorlopig dicht. Zo oordeelde de rechter vanmiddag in de rechtbank in Den Haag. Een aantal horecaondernemers had een kort geding tegen de Staat aangespannen met als inzet dat de horeca weer de deuren mocht openen. De rechter ging daar niet in mee. Over twee weken volgt de motivering ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: