Wie wordt F&B-Professional van 2013?

18 december 2012 |
Wie wordt F&B-Professional van 2013?<

Maak kennis met de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2013. Vanaf vrijdag 21 december kunt u via de website van Hospitaltiy Management stemmen op uw favoriete kandidaat.

h2. Iris den Dekker


F&B Service Manager, Hilton Royal Parc, Soestduinen
"Iris is een vindingrijke vakvrouw met passie voor mensen, eten en drinken."

h2. Leander Tjin a Ton


F&B Manager, Buitenplaats Amerongen
"Leander weet op een uitdagende locatie de gasten een geweldig gevoel te geven. Daarnaast heeft hij in het afgelopen jaar belangrijke besparingen weten te realiseren op inkoop en personeelskosten en is hij een echte inspirator richting de medewerkers."

h2. Martin Hoed


F&B Manager, Palace Hotel, Noordwijk
"Martin wilt graag op het podium staan als een van de drie finalisten om de jury te kunnen vertellen over het geweldige hotel waar hij werkt, de gasten maar bovenal zijn enthousiaste en energieke collega’s."

h2. Eline Postma


General Manager, The Colour Kitchen, Amsterdam
"Voor Eline is The Colour Kitchen het bewijs dat commerciële en maatschappelijke doelstellingen heel goed hand in hand kunnen gaan en daarom is zij trots op haar nominatie. Samen eten, samen koken en samen werken verbroedert. Om met zoveel verschillende mensen te mogen werken die verschillende ideeën en achtergronden hebben, blijft elke dag bijzonder."


h2. Stefan Melcherts


F&B Manager, Sofitel Hotel The Grand, Amsterdam
"Vanaf het aantreden van Stefan bij The Grand hanteert hij, naast zijn eigen passie en toewijding, de Sofitel-filosofie (het combineren van Franse elegantie en de Nederlandse tradities). Dit komt terug in vele facetten van het vak om daarmee alle F&B-gerelateerde outlets, en ook de verscheidenheid aan speciale evenementen die ze voor gasten of dikwijls voor zichzelf organiseren, naar steeds weer een hoger internationaal niveau te brengen. Dat is het doel van Stefan als Food & Beverage professional."

h2. Levy Smit


F&B Manager, Hotel Beaumont, Maastricht
"Levy ziet zijn nominatie als de kans om Maastricht als culinaire hoofdstad te vertegenwoordigen. Trots op het zuiden!"

h2. Ben Gerrits


F&B Service Manager, Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
"Ben ziet zijn nominatie als dé kans om persoonlijke passie en het unieke gedachtengoed van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten onder de aandacht te brengen. Dit alles zal hij doen via persoonlijke drijfveren, skills en ervaring binnen het mooie F&B vakgebied."

h2. Albert Veerman


F&B Manager, d’Vijff Vlieghen / NH Hotels, Amsterdam
"Albert is een echte verhalenverteller. Hij neemt de gast mee op reis door middel van het vertellen van mooie verhalen en anekdotes over en uit het restaurant en voegt hiermee iets speciaals toe aan het diner. Hij noemt dit zelf 'meeting expectations +1'."

h2. Melle Schellekens


F&B Manager, Ramada Apollo Hotel, Amsterdam
"Afgelopen jaar stond bij Melle in het teken van de opening van het nieuwe Ramada Apollo hotel. Mede dankzij zijn inzet is Floor17 in korte tijd één van de nieuwe Amsterdamse hotspots. De nominatie ziet hij als kroon op het vele werk."

h2. Harm van Beurden


F&B Manager, Hotel Kapellerput, Heeze
"Harm vindt dat hij hoort te winnen omdat hij volgens zijn gasten én collega’s een gepassioneerde, creatieve en inspirerende F&B professional is, waarbij er door hem voortdurend gewerkt wordt aan verbetering en vernieuwing. Hiermee draagt hij bij aan ‘meetinggeluk(t)' van de gasten bij Kapellerput."

Stem- en juryronde
Vanaf vrijdag 21 december kan iedereen op bovenstaande kandidaten stemmen via Hospitality-management.nl. Woensdag 9 januari worden de drie finalisten met de meeste stemmen bekend gemaakt tijdens het HotelloTOP Year Event in de Amsterdam RAI.

De finalisten geven op 17 januari een presentatie in De Industrieele Groote Club te Amsterdam. Een onafhankelijke jury, bestaande uit Stella van der Sluis, general manager Hotel Papendal, Maarten Wessels (Wessels trainingen), Reint van Rooij (winnaar F&B Professional Award 2012) en Frank Lindner (hoofdredacteur Hospitality Management) bepalen, naar aanleiding van de presentaties, de winnaar.
De Award wordt op zaterdag 19 januari uitgereikt tijdens het AF&BM jaargala in Sofitel Hotel The Grand Amsterdam.

Op de foto boven (vlnr): Ben Gerrits, Iris de Dekker, Albert Veerman, Martin Hoed, Leander Tjin a Ton en Stefan Melcherts ten tijde van de "bekendmaking op 4 december":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/nominaties-fb-of-the-year-award-bekend-19741/ jongstleden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
“Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug”

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: