Wie wordt F&B-Professional van 2013?

18 december 2012 |
Wie wordt F&B-Professional van 2013?<

Maak kennis met de tien genomineerden voor de F&B Professional of the Year Award 2013. Vanaf vrijdag 21 december kunt u via de website van Hospitaltiy Management stemmen op uw favoriete kandidaat.

h2. Iris den Dekker


F&B Service Manager, Hilton Royal Parc, Soestduinen
"Iris is een vindingrijke vakvrouw met passie voor mensen, eten en drinken."

h2. Leander Tjin a Ton


F&B Manager, Buitenplaats Amerongen
"Leander weet op een uitdagende locatie de gasten een geweldig gevoel te geven. Daarnaast heeft hij in het afgelopen jaar belangrijke besparingen weten te realiseren op inkoop en personeelskosten en is hij een echte inspirator richting de medewerkers."

h2. Martin Hoed


F&B Manager, Palace Hotel, Noordwijk
"Martin wilt graag op het podium staan als een van de drie finalisten om de jury te kunnen vertellen over het geweldige hotel waar hij werkt, de gasten maar bovenal zijn enthousiaste en energieke collega’s."

h2. Eline Postma


General Manager, The Colour Kitchen, Amsterdam
"Voor Eline is The Colour Kitchen het bewijs dat commerciële en maatschappelijke doelstellingen heel goed hand in hand kunnen gaan en daarom is zij trots op haar nominatie. Samen eten, samen koken en samen werken verbroedert. Om met zoveel verschillende mensen te mogen werken die verschillende ideeën en achtergronden hebben, blijft elke dag bijzonder."


h2. Stefan Melcherts


F&B Manager, Sofitel Hotel The Grand, Amsterdam
"Vanaf het aantreden van Stefan bij The Grand hanteert hij, naast zijn eigen passie en toewijding, de Sofitel-filosofie (het combineren van Franse elegantie en de Nederlandse tradities). Dit komt terug in vele facetten van het vak om daarmee alle F&B-gerelateerde outlets, en ook de verscheidenheid aan speciale evenementen die ze voor gasten of dikwijls voor zichzelf organiseren, naar steeds weer een hoger internationaal niveau te brengen. Dat is het doel van Stefan als Food & Beverage professional."

h2. Levy Smit


F&B Manager, Hotel Beaumont, Maastricht
"Levy ziet zijn nominatie als de kans om Maastricht als culinaire hoofdstad te vertegenwoordigen. Trots op het zuiden!"

h2. Ben Gerrits


F&B Service Manager, Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
"Ben ziet zijn nominatie als dé kans om persoonlijke passie en het unieke gedachtengoed van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten onder de aandacht te brengen. Dit alles zal hij doen via persoonlijke drijfveren, skills en ervaring binnen het mooie F&B vakgebied."

h2. Albert Veerman


F&B Manager, d’Vijff Vlieghen / NH Hotels, Amsterdam
"Albert is een echte verhalenverteller. Hij neemt de gast mee op reis door middel van het vertellen van mooie verhalen en anekdotes over en uit het restaurant en voegt hiermee iets speciaals toe aan het diner. Hij noemt dit zelf 'meeting expectations +1'."

h2. Melle Schellekens


F&B Manager, Ramada Apollo Hotel, Amsterdam
"Afgelopen jaar stond bij Melle in het teken van de opening van het nieuwe Ramada Apollo hotel. Mede dankzij zijn inzet is Floor17 in korte tijd één van de nieuwe Amsterdamse hotspots. De nominatie ziet hij als kroon op het vele werk."

h2. Harm van Beurden


F&B Manager, Hotel Kapellerput, Heeze
"Harm vindt dat hij hoort te winnen omdat hij volgens zijn gasten én collega’s een gepassioneerde, creatieve en inspirerende F&B professional is, waarbij er door hem voortdurend gewerkt wordt aan verbetering en vernieuwing. Hiermee draagt hij bij aan ‘meetinggeluk(t)' van de gasten bij Kapellerput."

Stem- en juryronde
Vanaf vrijdag 21 december kan iedereen op bovenstaande kandidaten stemmen via Hospitality-management.nl. Woensdag 9 januari worden de drie finalisten met de meeste stemmen bekend gemaakt tijdens het HotelloTOP Year Event in de Amsterdam RAI.

De finalisten geven op 17 januari een presentatie in De Industrieele Groote Club te Amsterdam. Een onafhankelijke jury, bestaande uit Stella van der Sluis, general manager Hotel Papendal, Maarten Wessels (Wessels trainingen), Reint van Rooij (winnaar F&B Professional Award 2012) en Frank Lindner (hoofdredacteur Hospitality Management) bepalen, naar aanleiding van de presentaties, de winnaar.
De Award wordt op zaterdag 19 januari uitgereikt tijdens het AF&BM jaargala in Sofitel Hotel The Grand Amsterdam.

Op de foto boven (vlnr): Ben Gerrits, Iris de Dekker, Albert Veerman, Martin Hoed, Leander Tjin a Ton en Stefan Melcherts ten tijde van de "bekendmaking op 4 december":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/nominaties-fb-of-the-year-award-bekend-19741/ jongstleden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt en duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Hotelketens
Leonardo Boutique Hotel komt naar Nederland

Een aantal weken na de officiële opening van het eerste Leonardo Royal Hotel in Nederland, heeft Fattal Hotel Group bekend gemaakt ook het merk ‘Leonardo Boutique’ in Amsterdam te introduceren. Vanaf april 2020 zal Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre, na een half jaar durende r...

Hotelketens Internationaal
Ruby Hotels vindt vermogende investeerder en zet in op grote groei

De Otto-familie heeft een aandeel van 25% verworven in de Ruby hotelgroep. De overname vond plaats in het kader van een kapitaalsverhoging. Ruby Hotels is in 2013 opgericht als een 'Lean Luxury hotelgroep' en exploiteert momenteel zeven Ruby hotels. Nog eens tien hotels zijn in aanbouw of wo...

Awards
TUI reikt award uit voor beste duurzaam toerisme scriptie

Sophie van den Top, student Tourism Management aan Saxion Hogeschool in Deventer, heeft vrijdag 8 november de TUI CELTH Sustainable Tourism Thesis Award gewonnen. Deze award wordt ieder jaar uitgereikt aan de student met de beste scriptie van Nederland over duurzaam toerisme. In haar thesis heeft So...

Amsterdam
Kimpton De Witt verbindt hotelgasten met #StayHuman project

Hoewel de wereld vandaag door technologie meer verbonden is dan ooit tevoren, kunnen we ons als individu juist onverbonden voelen tot elkaar. Kimpton gelooft dat oprechte connecties het leven van mensen verbeteren en dat er gelijkenissen tussen iedereen bestaan - ongeacht een achtergrond of levensve...

Hotelbouwplannen Amsterdam
Hotel Ammonite (Amstelveen) verkocht aan investeerder

De Zwitserse investeerder Echo heeft viersterrenhotel Ammonite in Amstelveen gekocht, zo lezen we op vastgoedmarkt.nl. Het hotel omvat 227 kamers en is de vierde aankoop van het Echo Fund, dat in 2019 werd gelanceerd. Er wordt verwacht dat de overeenkomst eind dit jaar wordt getekend. Echo Partn...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: