Wisselingen hotelmanagers Hampshire

2 april 2013
Wisselingen hotelmanagers Hampshire

Bij Hampshire Hospitality hebben drie managers een nieuwe uitdaging gekregen binnen het hotelbedrijf. Zo neemt Claire van Campen de functie van Sebastiaan van Rijgersma in
The Manor Hotel Amsterdam – Hampshire Eden over. In de functie van general manager zal Van Campen het hotel met luxe kamers, hippe loungebar en een Italiaans restaurant, gaan aansturen.

*'Stuivertje wisselen'*
Van Campen draagt haar huidige functie als general manager van het Eden Hotel Amsterdam – Hampshire Eden en het Hampshire Hotel - Rembrandt Square over aan Sebastiaan van Rijgersma. Het aansturen van twee hotels, met in totaal meer dan 380 kamers en het exclusieve restaurant Brasserie FLO, waren voor Van Rijgersma aanleiding om deze nieuwe uitdaging binnen de organisatie aan te nemen.

*Opvolging*
Marijke Maatkamp heeft vanaf 15 maart 2013 de positie van general manager in Hampshire Hotel – Emmen ingenomen. Maatkamp was voorheen werkzaam als sales manager in Emmen en volgt de voormalige general manager Dirk-Jan Doek op. “Haar kennis van het hotel en Marijke’s netwerk in de regio zullen ervoor zorgen dat zij op deze positie succesvol zal zijn”, aldus Hans Wibbens, Operationeel Directeur van Hampshire Hospitality.

“Met deze wisselingen willen wij onze groeiende organisatie naar een nog hoger niveau tillen”, aldus Wibbens.

~Frank Lindner~

Overig nieuws