Wyndham opent 8 Ramada hotels in China

5 augustus 2015
Wyndham opent 8 Ramada hotels in China

De "Wyndham Hotel Group":http://www.hospitality-management.nl/?q=wyndham&x=zoeken opent 8 nieuwe hotels in China. Naast het 156-kamers tellende Ramada hotel in Nanjing, zullen zeven hotels
geopend worden in Jiangsu, Hubei, Shandong en Sichuan.

~Foto: Het Ramada Encore Emeishan dat in 2017 zijn deuren gaat openen~

*Portfolio in China groeit met meer dan 10 procent*
De Amerikaanse hotelgigant hoopt eind 2017 de deuren van de 8 nieuwe hotels te openen. Het portfolio van de hotelgroep neemt hiermee met meer dan 10 procent toe. Op dit moment heeft het hotel 60 hotels in China en meer dan 840 hotels in 50 verschillende landen wereldwijd. Globaal staat de ontwikkeling van maar liefst 183 nieuwe hotels in de planning. "Ramada is een bekend, globaal merk dat hooggewaardeerd wordt door de reizigers. Hotelontwikkelaars zijn om die reden erg geinteresseerd om met de Wyndham Hotel Group in zee te gaan", vertelde Leo Liu, president en managing director van de Wyndham Hotel Group, Greater China eerder aan internationale hotelnieuwssites. "Met deze nieuwe eigendommen, versterken we de naamsbekendheid van Ramada in China."

*De nieuwe hotels*
In Nanjing opent het Ramada Nanjing met 156 kamers. Later dit jaar zal het Ramada Plazi Chibi in Hubei zijn deuren openen. Dit hotel gaat maar liefst 245 hotekamers tellen.
De andere zes hotels zullen in 2017 de eerste gasten ontvangen. Hierbij horen het Ramada Encore Emeishan (150 kamers), het Ramada Encore Shanghai Hongqiao (200 kamers), het Ramada Donying (200 kamers), het Ramada Guangzhou Conghua (243 kamers), het Ramada Suzhou (300 kamers) en het Ramada Jining (200 kamers).



Overig nieuws