Je hebt gezocht op: bartenders

Column Mehrsa Ghadiri: Welkom in het jaar van hartige cocktails
6 februari 2024Nieuws

Column Mehrsa Ghadiri: Welkom in het jaar van hartige cocktails

In de jaren 90 werd de cocktailindustry gedomineerd door zoete, felgekleurde drankjes. De jaren 2000 leunden op klassiekers zoals Old Fashioned, Sazer...

Restaurant LEO’s International Flavors in Leonardo Den Haag viert jubileum op bijzondere wijze
5 januari 2024Nieuws

Restaurant LEO’s International Flavors in Leonardo Den Haag viert jubileum op bijzondere wijze

LEO’s International Flavors viert op vrijdag 26 januari 2024 haar tweede verjaardag. Ter gelegenheid van het tweejarig bestaan organiseert Leona...

Cocktailbar Barbue opent deuren in The Hoxton, Lloyd Amsterdam
28 augustus 2023Nieuws

Cocktailbar Barbue opent deuren in The Hoxton, Lloyd Amsterdam

Op 14 September opent Barbue (Bar-buwee, afgeleid van Bue-nos Aires) haar deuren in het nieuwe The Hoxton, Lloyd Amsterdam Hotel. Een cocktailbar die...

Renaissance Amsterdam Hotel start verduurzaming met jarenlange verbouwing
4 juli 2023Nieuws

Renaissance Amsterdam Hotel start verduurzaming met jarenlange verbouwing

Renaissance Amsterdam Hotel maakt sinds 1975 deel uit van de buurt en is een geliefd hotel voor reizigers van over de hele wereld. Om de huidige merkw...

Column Mehrsa Ghadiri: New York Happy Meal
30 maart 2023Nieuws

Column Mehrsa Ghadiri: New York Happy Meal

Het is vrijdagavond en ik draai weer eens avondje mee in de bar. Links en rechts hoor ik gasten Martini’s bestellen en verbaasd kijk ik naar taf...

Commune: ambitieuze speler op Schiphol
18 oktober 2022Nieuws

Commune: ambitieuze speler op Schiphol

In het voorjaar opende restaurant Commune z’n deuren. En wel in het Sheraton Hotel op Schiphol, mét uitzicht op de landingsbanen. Een ide...

Mehrsa Ghadiri nieuwe columniste Hospitality Management
12 januari 2022Nieuws

Mehrsa Ghadiri nieuwe columniste Hospitality Management

Mehrsa Ghadiri, in 2021 door de AF&BM verkozen tot F&B Professional of the Year, is de gloednieuwe columniste van Hospitality Management. Maan...

Hotelondernemer Sander Hendrix zit niet in de klaagzang
1 februari 2021Nieuws

Hotelondernemer Sander Hendrix zit niet in de klaagzang

Veel hoteliers zullen in het afgelopen ‘coronajaar’ meer dan ooit beseft hebben dat de meeste hotelgasten niet komen voor het&nb...

INK Hotel viert heropening met speciale arrangementen
20 mei 2020Nieuws

INK Hotel viert heropening met speciale arrangementen

INK Hotel Amsterdam - MGallery is blij zijn deuren weer te openen op vrijdag 29 mei, tijdens het 'pINKsterweekend', voor gasten met overn...

Hoe likable is jouw hotel?
18 februari 2020Nieuws

Hoe likable is jouw hotel?

We willen allemaal leuk gevonden worden. Niets menselijks is ons vreemd. Voor ondernemingen geldt hetzelfde. Sterker nog, als consumenten jouw bedrijf...

Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019
20 september 2019Nieuws

Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón P...

Tunes Bar (Conservatorium Hotel Amsterdam) wordt Taiko Bar
11 september 2019Nieuws

Tunes Bar (Conservatorium Hotel Amsterdam) wordt Taiko Bar

Op het vijfjarige bestaan van Taiko Amsterdam is onthuld dat de Tunes Bar vanaf heden verdergaat als Taiko Bar. In de afgelopen vijf jaar is Tunes Bar...

Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019: topwedstrijden en vakinformatie
11 juli 2019Nieuws

Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019: topwedstrijden en vakinformatie

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen r...

FNV Horecabond organiseert event voor horecaprofessionals
10 juli 2019Nieuws

FNV Horecabond organiseert event voor horecaprofessionals

Op maandag 28 oktober 2019 komen horeca-, catering- en recreatieprofessionals vanuit het hele land samen op de GastvrijheidsTOP in Gooiland Hilversum....

Interview: Hans van Welzen is hotelmanager op een cruiseschip
4 juli 2019Nieuws

Interview: Hans van Welzen is hotelmanager op een cruiseschip

De hotellerie beperkt zich niet tot het vaste land. Verstopt achter het reusachtige Mövenpick Hotel aan het Amsterdamse IJ doemt een gigantisch c...

Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019
24 juni 2019Nieuws

Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen r...

Cocktails onmisbaar in de hotelbar
15 mei 2019Nieuws

Cocktails onmisbaar in de hotelbar

Er is een transitie gaande binnen de hotellerie. Veel hotels kiezen voor een luxe uitstraling van de hotelbar. Van oudsher is de hotelbar op internati...

Nieuwe cocktailselectie voor Twenty Third Bar
26 oktober 2018Nieuws

Nieuwe cocktailselectie voor Twenty Third Bar

Twenty Third Bar, vernoemd naar haar locatie op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, introduceert een nieuw cocktailmenu. De bartenders maken...

De Mocktail verklaard; nieuwe terrastopper
2 augustus 2018Nieuws

De Mocktail verklaard; nieuwe terrastopper

Minder suiker, minder calorieën, maar wel meer beleving en een luxere uitstraling. Met frisdranken kun je alle kanten op en misschien wordt deze...

Airbnb wil meer luxe appartementen aanbieden
10 februari 2017Nieuws

Airbnb wil meer luxe appartementen aanbieden

Airbnb is in gesprek om Luxury Retreats International Inc. over te nemen. Met de overname wil Airbnb meer luxe onderkomens aan gaan bieden. Waarschijn...

Kevin Kroon is Bartender of the Year
19 mei 2016Nieuws

Kevin Kroon is Bartender of the Year

Na een spectaculaire finale gisteravond in het W Hotel in Amsterdam, is Kevin Kroon verkozen tot Diageo World Class Dutch Bartender of the Year 2016...

Nieuwe bartendercompetitie: Glassology
26 oktober 2015Nieuws

Nieuwe bartendercompetitie: Glassology

Er komt een nieuwe bartendercompetitie aan, en glaswerkmerk Libbey gooit het deze keer over een andere boeg. Met de Glassology by Libbey design cont...

Restaurant Hotel New York opent deuren
20 oktober 2015Nieuws

Restaurant Hotel New York opent deuren

NY Basement, het nieuwe restaurant van Hotel New York in Rotterdam, opent volgende week vrijdag zijn deuren voor de eerste gasten. De zaak heeft 150...

Dit zijn de 5 beste bars ter wereld
9 oktober 2015Nieuws

Dit zijn de 5 beste bars ter wereld

Ieder jaar worden de World's 50 Best Bars awards uitgereikt aan de beste bars ter wereld. De uitslag wordt bepaald door de stemmen van geprezen bart...

Tess Posthumus eindigt op achtste plek
3 september 2015Nieuws

Tess Posthumus eindigt op achtste plek

De Amsterdamse bartender "Tess Posthumus":http://www.decafekrant.nl/?q=tess+posthumus&x=zoeken die Nederland "vertegenwoordigde":http://www.decafekran...

Zes vrouwelijke finalisten Bartender of the Year
24 augustus 2015Nieuws

Zes vrouwelijke finalisten Bartender of the Year

Tijdens de World Class Bartender of the Year competitie die eind van deze maand in Kaapstad plaatsvindt, zullen dit jaar zes vrouwen deelnemen. Dit...

Culinair Hilton Amsterdam Airport Schiphol
8 juni 2015Nieuws

Culinair Hilton Amsterdam Airport Schiphol

In het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol, dat komend najaar opent, zorgen subtiele verwijzingen in het interieurontwerp naar de Nederlandse c...

Tess Posthumus Bartender of the Year
3 juni 2015Nieuws

Tess Posthumus Bartender of the Year

Na een dag vol uitdagende challenges in de Chicago Social Club in Amsterdam, is Tess Posthumus gisteren verkozen tot Dutch World Class Bartender of...

Fancy cocktails en een vette hap
22 mei 2015Nieuws

Fancy cocktails en een vette hap

Bij de term ‘Cocktail Stripping’ kunt u zich een geheel verkeerde voorstelling maken, en daarom leggen wij het eerst even voor u uit. Innt...

5 do's en dont's voor de hotelbar
16 januari 2015Nieuws

5 do's en dont's voor de hotelbar

Speciaal voor Hospitality Management verzamelde Rob Bongers, directeur van Horeca Development, de 5 do's en dont's voor de hotelbar. Hij is tevens au...

Geen woorden maar daden in Rotterdamse hotelbar
18 december 2014Nieuws

Geen woorden maar daden in Rotterdamse hotelbar

Rotterdam is booming. Zo steeg het aantal bezoekers aan Rotterdam in het eerste halfjaar van 2014 met 3,8 procent ten opzichte van dezelfde periode in...

Barman Mystique wint cocktailcompetitie
4 december 2013Nieuws

Barman Mystique wint cocktailcompetitie

Leroy Soumokil heeft de Calvados vintage cocktailcompetitie met zijn cocktail Promiscuous Rose gewonnen. De wedstrijd werd gehouden in de nieuwe 'A Ba...

Nieuwe cocktailkaart voor SkyLounge
2 augustus 2013Nieuws

Nieuwe cocktailkaart voor SkyLounge

De SkyLounge Amsterdam van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station presenteert een geheel nieuwe cocktailkaart. De kaart is samengesteld d...

College Hotel gastheer mocktailwedstrijd
11 april 2012Nieuws

College Hotel gastheer mocktailwedstrijd

Op 12 april wordt er in The College Hotel Amsterdam gestreden om wie de beste alcoholvrije cocktail maakt. De wedstrijd wordt georganiseerd in het kad...

Happy hour is 'not done'
8 februari 2012Nieuws

Happy hour is 'not done'

Gezelligheid kent geen tijd. Maar gezellige mensen hebben wel wensen - en stellen eisen. Hoe kan een hotelbar daadwerkelijk bijdragen aan de kwaliteit...

Papendal zoekt bartenders tijdens feest
14 juni 2011Nieuws

Papendal zoekt bartenders tijdens feest

Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem zoekt binnenkort op een unieke manier nieuwe bartenders en medewerkers in de bediening voor de hotelbar. Ti...

Een levendig visitekaartje
12 december 2006Nieuws

Een levendig visitekaartje

Onder hotelgasten geldt de kastelein of 'bartender' als een van de meest gewaardeerde medewerkers. Naar verluidt kiest menig hotelgast voor ee...

De deuren gaan weer open
1 maart 2002Nieuws

De deuren gaan weer open

In veel hotels hoort de hotelbar er ‘gewoon’ bij, zoals een deur bij een hotelkamer hoort. Functioneel, maar verder geen punt van grote aa...

Smaakbelevind aan de hotelbar
12 september 1998Nieuws

Smaakbelevind aan de hotelbar

Gasten die aan een hotelbar gezeten zijn, verwachten een mooi biertje dat met zorg getapt is. Liefst bier van een A-merk. Wie zijn gasten serieus neem...