In de jaren 90 werd de cocktailindustry gedomineerd door zoete, felgekleurde drankjes. De jaren 2000 leunden op klassiekers zoals Old Fashioned, Sazer...
LEO’s International Flavors viert op vrijdag 26 januari 2024 haar tweede verjaardag. Ter gelegenheid van het tweejarig bestaan organiseert Leona...
Op 14 September opent Barbue (Bar-buwee, afgeleid van Bue-nos Aires) haar deuren in het nieuwe The Hoxton, Lloyd Amsterdam Hotel. Een cocktailbar die...
Renaissance Amsterdam Hotel maakt sinds 1975 deel uit van de buurt en is een geliefd hotel voor reizigers van over de hele wereld. Om de huidige merkw...
Het is vrijdagavond en ik draai weer eens avondje mee in de bar. Links en rechts hoor ik gasten Martini’s bestellen en verbaasd kijk ik naar taf...
In het voorjaar opende restaurant Commune z’n deuren. En wel in het Sheraton Hotel op Schiphol, mét uitzicht op de landingsbanen. Een ide...
Mehrsa Ghadiri, in 2021 door de AF&BM verkozen tot F&B Professional of the Year, is de gloednieuwe columniste van Hospitality Management. Maan...
Veel hoteliers zullen in het afgelopen ‘coronajaar’ meer dan ooit beseft hebben dat de meeste hotelgasten niet komen voor het&nb...
INK Hotel Amsterdam - MGallery is blij zijn deuren weer te openen op vrijdag 29 mei, tijdens het 'pINKsterweekend', voor gasten met overn...
We willen allemaal leuk gevonden worden. Niets menselijks is ons vreemd. Voor ondernemingen geldt hetzelfde. Sterker nog, als consumenten jouw bedrijf...
Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón P...
Op het vijfjarige bestaan van Taiko Amsterdam is onthuld dat de Tunes Bar vanaf heden verdergaat als Taiko Bar. In de afgelopen vijf jaar is Tunes Bar...
De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen r...
Op maandag 28 oktober 2019 komen horeca-, catering- en recreatieprofessionals vanuit het hele land samen op de GastvrijheidsTOP in Gooiland Hilversum....
De hotellerie beperkt zich niet tot het vaste land. Verstopt achter het reusachtige Mövenpick Hotel aan het Amsterdamse IJ doemt een gigantisch c...
Er is een transitie gaande binnen de hotellerie. Veel hotels kiezen voor een luxe uitstraling van de hotelbar. Van oudsher is de hotelbar op internati...
Twenty Third Bar, vernoemd naar haar locatie op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, introduceert een nieuw cocktailmenu. De bartenders maken...
Minder suiker, minder calorieën, maar wel meer beleving en een luxere uitstraling. Met frisdranken kun je alle kanten op en misschien wordt deze...
Airbnb is in gesprek om Luxury Retreats International Inc. over te nemen. Met de overname wil Airbnb meer luxe onderkomens aan gaan bieden. Waarschijn...
Na een spectaculaire finale gisteravond in het W Hotel in Amsterdam, is Kevin Kroon verkozen tot Diageo World Class Dutch Bartender of the Year 2016...
Er komt een nieuwe bartendercompetitie aan, en glaswerkmerk Libbey gooit het deze keer over een andere boeg. Met de Glassology by Libbey design cont...
NY Basement, het nieuwe restaurant van Hotel New York in Rotterdam, opent volgende week vrijdag zijn deuren voor de eerste gasten. De zaak heeft 150...
Ieder jaar worden de World's 50 Best Bars awards uitgereikt aan de beste bars ter wereld. De uitslag wordt bepaald door de stemmen van geprezen bart...
De Amsterdamse bartender "Tess Posthumus":http://www.decafekrant.nl/?q=tess+posthumus&x=zoeken die Nederland "vertegenwoordigde":http://www.decafekran...
Tijdens de World Class Bartender of the Year competitie die eind van deze maand in Kaapstad plaatsvindt, zullen dit jaar zes vrouwen deelnemen. Dit...
In het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol, dat komend najaar opent, zorgen subtiele verwijzingen in het interieurontwerp naar de Nederlandse c...
Na een dag vol uitdagende challenges in de Chicago Social Club in Amsterdam, is Tess Posthumus gisteren verkozen tot Dutch World Class Bartender of...
Bij de term ‘Cocktail Stripping’ kunt u zich een geheel verkeerde voorstelling maken, en daarom leggen wij het eerst even voor u uit. Innt...
Speciaal voor Hospitality Management verzamelde Rob Bongers, directeur van Horeca Development, de 5 do's en dont's voor de hotelbar. Hij is tevens au...
Rotterdam is booming. Zo steeg het aantal bezoekers aan Rotterdam in het eerste halfjaar van 2014 met 3,8 procent ten opzichte van dezelfde periode in...
Leroy Soumokil heeft de Calvados vintage cocktailcompetitie met zijn cocktail Promiscuous Rose gewonnen. De wedstrijd werd gehouden in de nieuwe 'A Ba...
De SkyLounge Amsterdam van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station presenteert een geheel nieuwe cocktailkaart. De kaart is samengesteld d...
Op 12 april wordt er in The College Hotel Amsterdam gestreden om wie de beste alcoholvrije cocktail maakt. De wedstrijd wordt georganiseerd in het kad...
Gezelligheid kent geen tijd. Maar gezellige mensen hebben wel wensen - en stellen eisen. Hoe kan een hotelbar daadwerkelijk bijdragen aan de kwaliteit...
Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem zoekt binnenkort op een unieke manier nieuwe bartenders en medewerkers in de bediening voor de hotelbar. Ti...
Onder hotelgasten geldt de kastelein of 'bartender' als een van de meest gewaardeerde medewerkers. Naar verluidt kiest menig hotelgast voor ee...
In veel hotels hoort de hotelbar er ‘gewoon’ bij, zoals een deur bij een hotelkamer hoort. Functioneel, maar verder geen punt van grote aa...
Gasten die aan een hotelbar gezeten zijn, verwachten een mooi biertje dat met zorg getapt is. Liefst bier van een A-merk. Wie zijn gasten serieus neem...