Papendal zoekt bartenders tijdens feest

14 juni 2011
Papendal zoekt bartenders tijdens feest

Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem zoekt binnenkort op een unieke manier nieuwe bartenders en medewerkers in de bediening voor de hotelbar. Tijdens het personeelsfeest ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het hotel krijgen kandidaten de kans om zich in de praktijk te bewijzen voor de F&B-manager.

Om er zeker van te zijn dat de juiste persoon voor het hotel wordt gevonden en het hotel past bij de kandidaat gaat men op 24 juni op ludieke wijze in de praktijk kennis met elkaar maken.

*Wie is de beste?*
Kandidaten krijgen drie uur de tijd om F&B-manager Suzanne de Zwaan (F&B Professional of the year 2011) te overtuigen waarom zij beter zijn dan de andere sollicitanten, die tegelijkertijd met elkaar aan het werk zijn tijdens het feest. De kandidaten ervaren hoe de samenwerking met de toekomstige collega’s is, en men krijgt een goede indruk van de sfeer in het bedrijf en de mensen.

*Aanmelden*
Geïnteresseerden kunnen nog hun CV en motivatiebrief ter attentie van Suzanne de Zwaan sturen naar "vacature@papendal-hotel.nl":mailto:vacature@papendal-hotel.nl Weet je haar te overtuigen dat jij voor goud gaat? Dan krijg jij een uitnodiging om jezelf op vrijdag 24 juni te presenteren in je vak.

~Frank Lindner~

Overig nieuws