Zoover award voor Wageningsche Berg

10 juni 2015
Zoover award voor Wageningsche Berg

Accommodaties die op Zoover bijzonder goed scoren verdienen het keurmerk 'Zoover Award Silver'. Hotel de Wageningsche Berg heeft dit
keurmerk voor 2015 gekregen, omdat het in de categorie zeer goed en goed presterende accommodaties valt.

*Derde award*
Het is inmiddels de derde award die wij in ontvangst mogen nemen, de eerste kregen wij van Hotels.nl en de tweede van Hotelspecials. ‘De drie awards zijn allen gebaseerd op de recensies van gasten, wat het extra speciaal maakt’, aldus Ties Huurman, directeur van Hotel de Wageningsche Berg. ‘Onze gastvrijheid en harde werken wordt driedubbel beloond en daar zijn we ontzettend trots op’.

*Erkenning*
De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan zeer goed presterende vakantie-accommodaties in Nederland en daarbuiten. In Nederland zijn meer dan 7500 accommodaties gewaardeerd op Zoover door Nederlandse consumenten. De beste 25 accommodaties per categorie komen in aanmerking voor een Zoover Award Gold. De nummer 1 in iedere categorie mag zich beste van Nederland noemen. Zoover Award Silver accommodaties scoren een 8,5 of hoger op Zoover.

Een 8,7 als gemiddelde cijfer, wat onder andere gebaseerd is op de ligging (9,4), service (8,8), eten (8,6) en kamers (8,8), is een prachtig resultaat.

*Jaap Venendaal*
In december 2013 opende het hotel haar deuren. Jaap Venendaal, directeur/eigenaar: ‘Sinds de opening draaien we boven verwachting. De reacties van onze gasten zijn overweldigend: iedereen is verrast en vol lof. Dit is niet zomaar een hotel: dit is een icoon van Wageningen, gelegen op de mooiste plek van Nederland.’

Overig nieuws