Fort Resort Beemster officieel geopend

3 oktober 2014
Fort Resort Beemster officieel geopend

Een uniek project als "Fort Resort Beemster":http://www.fortresortbeemster.nl/ (hotel & wellness in een monumentaal fort) met de titel Werelderfgoed verdient een bijzondere en
officiële opening.

Het Fort opende reeds 2 jaar geleden haar deuren. Van een officiële opening was het nog niet gekomen, door de enorme drukte direct vanaf het begin en de wens om nog meer faciliteiten te optimaliseren.

*Ideale persoon*
De heer Van Vollenhoven, met zijn jarenlange ervaring als voorzitter van het Nationaal Restauratiefonds en groot voorstander van het herbestemmen van monumentale objecten was in de ogen van de organisatie de meest ideale persoon de openingshandeling te verrichten.

*Officieel geopend*
Gisteren is Fort Resort Beemster officieel geopend in het bijzijn van Professor mr. Pieter van Vollenhoven, Gedeputeerde mevrouw Joke Geldhof, Burgemeester Harry Brinkman, Frank Bart (eigenaar en ontwikkelaar) en Henk Bart namens Erfgoed Holding.

Met een druk op de knop ontvlamden vuurkanonnen in de fortgracht en op het dak van het fort.
Een saxofonist luisterde het geheel spectaculair bij. De poort zwaaide open en een haag van personeel verwelkomde de eregasten en genodigden.

"*MEER LEZEN OVER OPENINGEN? KLIK HIER!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=geopend&x=zoeken

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws