Gastvrijheids7daagse aanstaande

21 juli 2014 |
Gastvrijheids7daagse aanstaande

Van 15 tot en met 21 september vindt de eerste Gastvrijheids7daagse plaats. De in dit voorjaar 145 genomineerden voor Het Meest Gastvrije Restaurant en leden van het Gastvrijheidsgilde krijgen
de mogelijkheid de rode loper uit te leggen en hun excellente gastvrijheid ten toon te spreiden.

Excellente gastvrijheid
Ton Ververs, voorzitter Gastvrijheidsgilde: “De gastvrijheids7daagse is een initiatief van Gastvrijheidsgilde, ANWB, IENS en Taste of Art, die hiermee meer aandacht voor het belang van excellente gastvrijheid willen creëren, zowel naar gasten toe als voor de horeca zelf. We weten allemaal dat bedrijven met excellent gastvrij zijn het verschil kunnen maken. Het is hoog tijd om naast de keuken nu ook de gastvrijheid in restaurants in de schijnwerpers te zetten. Het initiatief is niet een zoveelste voordeelweek. Het wil gasten puur extra verwennen.”

Kijkje in de keuken
In deze Gastvrijheids7daagse krijgen gasten naast een heerlijk driegangenmenu letterlijk een kijkje in de gastvrijheidskeuken van de deelnemende restaurants. De zevendaagse draagt ook bij aan het goede doel Happy People of the World. Gasten krijgen daarnaast nog een speciaal door kunstenaar Berrie Martens ontwikkeld Happy People onderzetbord en een Cultuur en Kunstkaart.

Librije's Hotel
Het startschot voor de zevendaagse wordt gegeven op zondag 14 september in Librije’s Hotel tijdens ChefsRevolution, het gastronomisch festival van Jonnie en Thérèse Boer en afgesloten tijdens de opening van de beurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy op 22 september.

MEER LEZEN OVER HET GASTVRIJHEIDSGILDE? KLIK HIER!
Meer informatie over de zevendaagse is te vinden op www.gastvrijheidszevendaagse.nl.
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: