ADA Cosmetics breidt hygiënische dispensersysteem uit met de Safe Lock Seal

Auteur: Redactie
Branded Content 11 juni 2023
ADA Cosmetics breidt hygiënische dispensersysteem uit met de Safe Lock Seal

Nadruppelen, contaminatie en een onhygiënisch aspect zijn ongewenste verschijnselen bij dispensers in hotelbadkamers. Smart Care+ garandeert een zuivere dosering en voorkomt verontreiniging van de dispenserinhoud dankzij het unieke gepatenteerde membraan. Dit is voortaan verzegeld met de nieuwe Safe Lock Seal.                                                                                                                 

De Safe Lock Seal in opvallend magenta dient als visueel bewijs dat de dispenser niet geopend of beschadigd is. Op die manier is 100 procent hygiënische bescherming gegarandeerd.

Het gerenommeerde en onafhankelijke hygiëne-instituut, Hochschule Rhein-Waal in Duitsland, bevestigt de doeltreffendheid van Smart Care+. Uit hun wetenschappelijke analyse is gebleken dat de dispensers vrij zijn van bacteriën.

 

“De nieuwe Safe Lock Seal garandeert hotelgasten de best mogelijke hygiëne. Met Smart Care+ profiteren hotels bovendien van de vele voordelen van onze bestverkopende dispenseroplossing. Volledige recyclebaarheid is er een van”, aldus Gerd von Podewils, CMO van ADA Cosmetics.

Smart Care+ is verkrijgbaar voor verschillende merken en kan op verzoek van het hotel worden gepersonaliseerd. De dispenser kan helemaal worden geledigd en is volledig recyclebaar, omdat de fles en het deksel gemaakt zijn van het monomateriaal polypropyleen. Dankzij de snelle fleswissel in slechts vijf seconden verloopt ook de housekeeping efficiënter. Smart Care+ met de nieuwe Safe Lock Seal van ADA Cosmetics is nu verkrijgbaar.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws