Advertorial: De tv-oplossing voor alle hotels

20 april 2016
Advertorial: De tv-oplossing voor alle hotels

SBit Hospitality Services levert de totaaloplossing voor hoteltelevisie op basis van uw (bestaande) IP-netwerk. Deze oplossing kan voor
het TV-signaal gebaseerd worden op eigen satellietschotels, kabelprovider maar ook op de nieuwste ontwikkeling. Digitale TV via uw internetaansluiting. De schaalbare IP-TV headend zorgt in kleine tot grote hotelomgevingen voor omzetting van het TV-signaal naar TV-streams voor de televisies op de kamers.

*Mogelijkheden*
Op de kamer kan een voor IP geschikte TV geplaatst worden die deze streams rechtstreeks kan verwerken of een (bestaande) standaard hotel TV waarbij een SetTopBox geplaatst wordt. Via een managementserver worden de IP-TV’s of SetTopBoxen centraal beheerd (onder andere het aanbod van TV-kanalen).



*SmartUp TV*
"Met onze SmartUp TV (SetTopBox) benutten hotelgasten alle voordelen van het internet direct in de kamer. Toegang tot interessante apps en een enorme keuze aan diensten, informatie en ontspanning. Alles gemakkelijk via de televisie in de kamer. Als hotelier kunt u eigen content beschikbaar stellen of geeft u informatie over aanbiedingen. U beheert en verzendt de informatie gemakkelijk vanaf één centrale werkplek.

*Onze verantwoordelijkheid*
Deze totaaloplossing kan door SBit beheerd en ondersteund worden. Voor een vast bedrag per kamer per maand nemen wij de verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van deze omgeving van u over. Onze 24x7 servicedesk staat hier met telefonische support, remote beheer en remote monitoring garant voor", besluit Sjors Brul van SBit.





Overig nieuws