Advertorial: Vers getapte yoghurt bij het buffet

4 mei 2018 | David Bakker
Advertorial: Vers getapte yoghurt bij het buffet<

De veelzijdigheid van yoghurt is direct zijn kracht. Het wordt genuttigd als lunch, ontbijt, tussendoortje, dessert en als lekkere snack. Het zuivelproduct wint aan populariteit en om op die gezonde vraag in te spelen heeft De Zuivelmakers de yoghurttap geïintroduceerd. 

Dikke, verse yoghurt. Elk moment van de dag. Met de yoghurttap is het mogelijk om op elke locatie yoghurt te tappen. Door het toevoegen van verschillende toppings kan worden ingespeeld op de wens van de gast: van vers fruit, muesli’s, superfoods, honing tot koek- en taartkruimels en chocolade.

De yoghurt wordt gemaakt door De Zuivelmakers, een familiebedrijf middenin het Groene Hart. De melk komt bij de eigen boeren uit de omgeving vandaan. De koeien die de melk geven zijn zoveel mogelijk buiten en samen met de boeren zorgt De Zuivelmakers voor Duurzame Weidezuivel. Op die manier wil De Zuivelmakers stappen zetten richting een beter milieu. De yoghurt mag de titel van 'Erkend Streekproduct' dragen.

In de tap kunnen twee zakken van 10 kilo yoghurt, goed voor ongeveer 45 porties. Er is keuze uit drie verschillende soorten yoghurt: een Griekse stijl 0% vet, Mild & lobbige yoghurt en Hangop. De zakken waarin de yoghurt zit, worden constant gekoeld. Hierdoor blijft het product vers en kan hygiënisch worden getapt.

De mobiliteit van de yoghurttap is ideaal; hij is op allerlei locaties inzetbaar. Denk aan het ontbijtbuffet of het restaurant. Daarbij biedt de tap een ongekende mogelijkheid aan verschillende toppings; voor ieder wat wils. Maak voor de gast de lekkerste creaties met verschillende toppings of laat de gast zelf een feestje van zijn yoghurt maken!

Geïnteresseerd in de yoghurttap? Neem dan contact op met onze Accountmanager Bertwin van Vulpen: Bertwin@dezuivelmakers.nl. Of kijk op onze website.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Hotel Achtergronden
Preston Palace heeft een eigen 'geluksmakelaar'

Ze is efficiënt, attent, ervaren, vriendelijk en ze weet álles over trouwen. Dat is Wendy, de Weddingplanner van Preston Palace. Ze doet alles voor de mooiste dag van haar gasten en werkt exclusief voor dit all-inclusive hotel. En dat doet ze goed. Geluksmakelaar "Ik geniet er...

Economie Achtergronden
Stevige groei meetings- en eventsbranche verwacht in 2019

Een decennium na de wereldwijde economische recessie van 2008, is de meetings- en eventsbranche teruggeveerd. Voor het vierde achtereenvolgende jaar laat de sector een consistente groei van uitgaven en bezoekers zien. Deze gestage en stabiele groei is de nieuwe norm binnen de meetings- en eventsbran...

Economie Achtergronden
De beste bestemmingen om in vastgoed te investeren

Door de groei binnen de toeristische sector blijft op het gebied van korte termijn-verhuur voor huiseigenaren en investeerders een rendabele bezigheid. Er zijn namelijk nog altijd veel interessante bestemmingen die snel rendement kunnen opleveren. Welke dat precies zijn, weet HomeToGo je te vertelle...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: