Advertorial: Vers getapte yoghurt bij het buffet

4 mei 2018 | David Bakker

De veelzijdigheid van yoghurt is direct zijn kracht. Het wordt genuttigd als lunch, ontbijt, tussendoortje, dessert en als lekkere snack. Het zuivelproduct wint aan populariteit en om op die gezonde vraag in te spelen heeft De Zuivelmakers de yoghurttap geïintroduceerd. 

Dikke, verse yoghurt. Elk moment van de dag. Met de yoghurttap is het mogelijk om op elke locatie yoghurt te tappen. Door het toevoegen van verschillende toppings kan worden ingespeeld op de wens van de gast: van vers fruit, muesli’s, superfoods, honing tot koek- en taartkruimels en chocolade.

De yoghurt wordt gemaakt door De Zuivelmakers, een familiebedrijf middenin het Groene Hart. De melk komt bij de eigen boeren uit de omgeving vandaan. De koeien die de melk geven zijn zoveel mogelijk buiten en samen met de boeren zorgt De Zuivelmakers voor Duurzame Weidezuivel. Op die manier wil De Zuivelmakers stappen zetten richting een beter milieu. De yoghurt mag de titel van 'Erkend Streekproduct' dragen.

In de tap kunnen twee zakken van 10 kilo yoghurt, goed voor ongeveer 45 porties. Er is keuze uit drie verschillende soorten yoghurt: een Griekse stijl 0% vet, Mild & lobbige yoghurt en Hangop. De zakken waarin de yoghurt zit, worden constant gekoeld. Hierdoor blijft het product vers en kan hygiënisch worden getapt.

De mobiliteit van de yoghurttap is ideaal; hij is op allerlei locaties inzetbaar. Denk aan het ontbijtbuffet of het restaurant. Daarbij biedt de tap een ongekende mogelijkheid aan verschillende toppings; voor ieder wat wils. Maak voor de gast de lekkerste creaties met verschillende toppings of laat de gast zelf een feestje van zijn yoghurt maken!

Geïnteresseerd in de yoghurttap? Neem dan contact op met onze Accountmanager Bertwin van Vulpen: Bertwin@dezuivelmakers.nl. Of kijk op onze website.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor Interview Longread
Caro van Eekelen van AccorHotels: ''Zeg eens 'ja' op uitdagingen''

Met haar aanstelling in 2009 werd Caro van Eekelen de eerste vrouwelijke country director van AccorHotels. Dat was baanbrekend voor de organisatie en maakte haar tot rolmodel voor veel vrouwen in de hospitalitybranche. “Hoe ik het zo ver heb geschopt? Door altijd ja te zeggen op uitdagingen!&r...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Advertorial Sanitair
Meer bling bling in badkamer

Midnight is de nieuwe zwarte kleur met glinsterende pigmenten. Het zorgt voor glamour en een glansrijke beleving. Verwen uw gasten met de extra luxe van Bette badarchitectuur. Exclusieve ligbaden, douchevloeren en wastafels. Fonkelende edelstenen, glanzende mineralen, goud, zilver en reflectie in...

Achtergronden F&B
Colliers International zet afdeling Food & Beverage op

Op 1 juni start vastgoedadviseur Colliers International met een nieuwe afdeling Food & Beverage onder leiding van Etienne van Unen. Deze afdeling is een uitbreiding van de afdeling Retail. Food & Beverage (F&B) speelt een steeds belangrijkere rol in het retaillandschap. Het aandeel s...

Achtergronden
Download nu de Hotel & Food & Beverage special

Hij is er! De langverwachte, jaarlijkse F&B-special van Hospitality Management is deze week op de spreekwoordelijke mat van menig hotel en hotelier gevallen. Hospitality Management wordt immers verzonden naar alle hotels in Nederland. In deze uitgave besteden we aandacht aan 'concepting'...

Hilton Achtergronden
Hilton stopt met plastic rietjes

Hilton zal tegen eind 2018 de plastic rietjes hebben verwijderd uit 650 gebouwen. Vandaag onthult Hilton ook zijn nieuwe wetenschappelijk onderbouwde 2030 doelstellingen, gericht op het halveren van de wereldwijde impact op het milieu en het verdubbelen van de investeringen met een sociaal effect. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: