Advertorial: Vers getapte yoghurt bij het buffet

Auteur: David Bakker
4 mei 2018
Advertorial: Vers getapte yoghurt bij het buffet

De veelzijdigheid van yoghurt is direct zijn kracht. Het wordt genuttigd als lunch, ontbijt, tussendoortje, dessert en als lekkere snack. Het zuivelproduct wint aan populariteit en om op die gezonde vraag in te spelen heeft De Zuivelmakers de yoghurttap geïintroduceerd. 

Dikke, verse yoghurt. Elk moment van de dag. Met de yoghurttap is het mogelijk om op elke locatie yoghurt te tappen. Door het toevoegen van verschillende toppings kan worden ingespeeld op de wens van de gast: van vers fruit, muesli’s, superfoods, honing tot koek- en taartkruimels en chocolade.

De yoghurt wordt gemaakt door De Zuivelmakers, een familiebedrijf middenin het Groene Hart. De melk komt bij de eigen boeren uit de omgeving vandaan. De koeien die de melk geven zijn zoveel mogelijk buiten en samen met de boeren zorgt De Zuivelmakers voor Duurzame Weidezuivel. Op die manier wil De Zuivelmakers stappen zetten richting een beter milieu. De yoghurt mag de titel van 'Erkend Streekproduct' dragen.

In de tap kunnen twee zakken van 10 kilo yoghurt, goed voor ongeveer 45 porties. Er is keuze uit drie verschillende soorten yoghurt: een Griekse stijl 0% vet, Mild & lobbige yoghurt en Hangop. De zakken waarin de yoghurt zit, worden constant gekoeld. Hierdoor blijft het product vers en kan hygiënisch worden getapt.

De mobiliteit van de yoghurttap is ideaal; hij is op allerlei locaties inzetbaar. Denk aan het ontbijtbuffet of het restaurant. Daarbij biedt de tap een ongekende mogelijkheid aan verschillende toppings; voor ieder wat wils. Maak voor de gast de lekkerste creaties met verschillende toppings of laat de gast zelf een feestje van zijn yoghurt maken!

Geïnteresseerd in de yoghurttap? Neem dan contact op met onze Accountmanager Bertwin van Vulpen: Bertwin@dezuivelmakers.nl. Of kijk op onze website.

Overig nieuws