Advertorial: Vers getapte yoghurt bij het buffet

4 mei 2018 | David Bakker
Advertorial: Vers getapte yoghurt bij het buffet<

De veelzijdigheid van yoghurt is direct zijn kracht. Het wordt genuttigd als lunch, ontbijt, tussendoortje, dessert en als lekkere snack. Het zuivelproduct wint aan populariteit en om op die gezonde vraag in te spelen heeft De Zuivelmakers de yoghurttap geïintroduceerd. 

Dikke, verse yoghurt. Elk moment van de dag. Met de yoghurttap is het mogelijk om op elke locatie yoghurt te tappen. Door het toevoegen van verschillende toppings kan worden ingespeeld op de wens van de gast: van vers fruit, muesli’s, superfoods, honing tot koek- en taartkruimels en chocolade.

De yoghurt wordt gemaakt door De Zuivelmakers, een familiebedrijf middenin het Groene Hart. De melk komt bij de eigen boeren uit de omgeving vandaan. De koeien die de melk geven zijn zoveel mogelijk buiten en samen met de boeren zorgt De Zuivelmakers voor Duurzame Weidezuivel. Op die manier wil De Zuivelmakers stappen zetten richting een beter milieu. De yoghurt mag de titel van 'Erkend Streekproduct' dragen.

In de tap kunnen twee zakken van 10 kilo yoghurt, goed voor ongeveer 45 porties. Er is keuze uit drie verschillende soorten yoghurt: een Griekse stijl 0% vet, Mild & lobbige yoghurt en Hangop. De zakken waarin de yoghurt zit, worden constant gekoeld. Hierdoor blijft het product vers en kan hygiënisch worden getapt.

De mobiliteit van de yoghurttap is ideaal; hij is op allerlei locaties inzetbaar. Denk aan het ontbijtbuffet of het restaurant. Daarbij biedt de tap een ongekende mogelijkheid aan verschillende toppings; voor ieder wat wils. Maak voor de gast de lekkerste creaties met verschillende toppings of laat de gast zelf een feestje van zijn yoghurt maken!

Geïnteresseerd in de yoghurttap? Neem dan contact op met onze Accountmanager Bertwin van Vulpen: Bertwin@dezuivelmakers.nl. Of kijk op onze website.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Banqueting
Drie experts over banquet sales: "Volop kansen"

In de crisis werd er niet naar omgekeken, maar in tijden van economische voorspoed is het onomstreden: de banquetingafdeling is in beweging. En hoe. De meningen over verkoop zijn verdeeld. Nogal. Maar dat er kansen liggen binnen de banquetingafdeling is een feit. De leisuremarkt trekt aan en de jong...

Columns Ewout Hoogendoorn
Column Ewout Hoogendoorn: Dutch Hotel City Index

De hotelmarkt als geheel laat cijfers zien die we nog niet eerder hebben gezien. Bezettingsgraden en kamerprijzen komen inmiddels boven de getallen van het jubeljaar 2007 uit. Het perspectief voor het komende jaar is bijzonder positief, dus dat belooft wat! Waar moet je als investeerder met je geld ...

Achtergronden Tech
Met een marketingbril naar Nederlandse hoteliers kijken, dat is schrikken!

Als online retailbankier kwam ik jaren geleden in aanraking met hoteliers, in de online managementrol bij Fletcher. Het voelde vertrouwd, alleen zijn klanten opeens gasten en is bestellen boeken. Binnen Fletcher vond men zichzelf, en werkte men eigenlijk als, een retailbedrijf. Dus was marketing een...

Hotelketens Interview Longread
Interview Harry en Jennifer Westers, WestCord Hotels: "Wij spelen onze eigen wedstrijd"

Naamsbekendheid is meestal te danken aan opzienbarend nieuws. De naam Harry Westers doet bij menigeen binnen de hotellerie een belletje rinkelen. Nou ja, ‘belletje’; zeg gerust een scheepsbel. Hij heeft immers de SS Rotterdam weer op koers gekregen. En we kennen hem ook nog van Golden Tu...

Achtergronden
Rotterdam heeft hotels nodig

In het jaar 2017 steeg het aantal overnachtingen in Rotterdam met maar liefst 9 procent tot 1,8 miljoen overnachtingen. De groei zette in 2018 flink door; maar liefst 27,6 procent over het eerste kwartaal, meldt Colliers International. Het aantal Nederlandse toeristen in de havenstad stijgt de a...

Events
Training e-mailmarketing

Een goed opgezetten e-mailcampagne zorgt voor meer directe boekingen. De HM Academy heeft de kennis in huis om u als hotelier verder te helpen met een goed opgezette e-mailmarketingcampagne. Op 24 september aanstaande organiseert de HM Academy de training e-mailmarketing in de Utrechtse trainingsloc...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: