AF&BM bestuur bedankt partners

14 november 2014 |
AF&BM bestuur bedankt partners

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) is hèt netwerk voor eindverantwoordelijke Food & Beverage professionals. Zij
organiseert hoogwaardige themabijeenkomsten en sociale evenementen voor haar 125 leden. Dit kan zij echter niet zonder de steun van haar 20 founding partners. Om de partners te bedanken voor deze steun en om een tipje van de sluier op te lichten van de plannen voor het volgende jaar nodigt de AF&BM ze één keer per jaar uit voor een exclusief founding partner evenement.

Locatie jaargala 2015 bekend
Inmiddels is het een traditie geworden om voor dit evenement een unieke locatie uit te kiezen. Dit jaar is de AF&BM partnerkaravaan afgereisd naar Den Haag met als bestemming in hartje Schilderswijk het Haags Openbaar Vervoer Museum. In de voormalige tramremise, die nu dienst doet als museum en evenementenlocatie, heeft het AF&BM bestuur haar partners ontvangen voor een korte presentatie: een terugblik op het afgelopen verenigingsjaar en een doorkijk naar volgend jaar. Met als klap op de vuurpijl de bekendmaking van de locatie waar het AF&BM jaargala in januari 2015 gehouden zal worden: het Tobacco Theater op de Nes in Amsterdam.

Eten in Tramrestaurant Hoftramm
Na de presentatie zijn de partners en bestuursleden op de tram gestapt. Nee niet zomaar een tram, maar Tramrestaurant Hoftrammm. Initiatiefnemer en eigenaar van dit unieke rijdende restaurant is Bobby van Galen. Hij heeft het AF&BM bestuur en haar partners gepassioneerd verteld over zijn unieke restaurantconcept dat met behulp van crowdfunding tot stand is gekomen. Aansluitend hebben de trampassagiers al rijdend door de binnenstad van Den Haag kunnen genieten van een culinair lunchmenu met de handtekening van topkok Pierre Wind, waarbij founding partner Vinites er uiteraard voor heeft gezorgd dat een bijpassend wijnarrangement niet ontbrak.

Meer lezen over de AF&BM? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitma ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: