AF&BM lunch voor Founding Partners

10 oktober 2013
AF&BM lunch voor Founding Partners

In het stijlvolle Miele Inspirience Centre verwelkomt de AF&BM op 4 oktober haar twintig Founding Partners voor een luxe, weliswaar zelfgemaakte, lunch. Zij doet dit jaarlijks als blijk van dank voor het bestaansrecht wat zij mede door haar partners heeft.

*Vooruitstrevende thema's*
Voorzitter Suzanne de Zwaan kijkt terug op een succesvolle eerste helft van 2013 en vooruit naar een veelbelovende tweede helft van 2013. Een jaar waarin veel aandacht is besteed aan vooruitstrevende en aansprekende thema's, vernieuwende locaties en bekende sprekers, mede om aan te sluiten bij de jongere generatie. De bijeenkomsten van de AF&BM zijn doorweven met woorden als toekomst, vernieuwing, ontwikkeling, jong talent, en verfrissing. Wat steeds opvalt is dat er een boodschap meegegeven wordt, waarmee de leden echt aan de slag kunnen zodra ze weer op de werkvloer staan.

*De toekomst*
"Toekomst is chaos", zegt Suzanne, "laten we verandering vooral omarmen, samen de horizon bepalen, en laten zien hoe we de chaos in gestructureerde banen kunnen leiden. Laten we ophouden over de crisis, wees niet bang voor de toekomst, maar grijp het aan", aldus de voorzitter. Doel van de AF&BM is daarin nog steeds sluitend: 'Het versterken van een informatief F&B netwerkplatform, waarbij het delen van kennis voorop staat'.

*F&B Professional of the Year*
Vandaag is tevens de officiële start van alweer de vierde editie van de F&B professional of the Year. De partners krijgen de opdracht mee kandidaten te scouten en aan te dragen bij het bestuur van de AF&BM. Het bestuur kiest daar dan de beste 10 uit die gaan meedingen voor de titel. Tijdens het jaargala van de AF&BM op 31 januari 2014 zal de F&B professional of the Year bekend gemaakt worden.
Primeur Volgens goede traditie wordt tijdens deze partnerlunch de locatie bekend gemaakt voor het jaargala in januari. "Vorig jaar gaven we Softel the Grand een absolute tien, dat maakt het voor ons steeds lastiger om voor die 10+ te gaan, want wat kan dit nu overtreffen? Maar....het is gelukt. De 10 + locatie voor 2014 is Librije's Hotel", verklapt Suzanne.

Meer lezen over de AF&BM? "Klik hier":http://www.hospitality-management.nl/?q=AF%26BM&x=zoeken

Overig nieuws