AF&BM: veel nominaties voor F&B Professional of the Year

13 december 2016 | Thijs Jacobs
AF&BM: veel nominaties voor F&B  Professional of the Year<

De ontwikkelingen in de food & beverage industrie zijn nauwelijks bij te benen. Dat merkt ook de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) in het aantal nominaties voor de titel van F&B Professional of the Year 2017. Traditiegetrouw staat het eind van het jaar altijd in het teken van de zoektocht naar deze professional die zowel binnen het vakgebied als daarbuiten zorgt voor de nodige vernieuwing en ontwikkelingen.

Afgelopen maandag werden de negen genomineerden tijdens de bijeenkomst ‘De smaak van leiderschap’ bij de NHTV in Breda (thuisbasis van Eric Andersen, winnaar van de 2016 titel) bekendgemaakt.

Overweldigend

Voorzitter van de AF&BM René Giel noemt het aantal genomineerden overweldigend. René: “De F&B Manager anno nu is niet meer weg te denken uit de huidige hospitalitywereld. En of je nu in een hotel, retailer of foodincubator werkt, er is gelukkig weer ruimte voor vernieuwing. En dat zien we terug in de profielen van de
genomineerden.”

De negen genomineerden

Geralda Joziasse F&B Manager – Waldorf Astoria Amsterdam
Gijs Wehkamp Director of Operations - The Hague Marriott Hotel
Elise Nouwens F&B Manager - Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Imre Swaanswijk F&B Manager - Park Hotel Amsterdam
Wieske van Gestel F&B Manager - Bijenkorf Eindhoven
Bart Roetert - Co-Founder Instock
Maurice van Rossum Operations Manager – The Attention Group
Jan Tiesing F&B Manager - Hampshire Hotel Emmen
Marcel Hompe F&B Manager - Holiday Inn Amsterdam Arena Towers

Stemmen

Van 22 december tot 11 januari 14.00 uur kan er via afbm.nl gestemd worden op deze negen buitengewoon ervaren vakgenoten. Waarna op 11 januari tijdens de Horecava, bij het InnovationLAB, bekend wordt gemaakt welke drie genomineerden de meeste stemmen hebben ontvangen en gaan strijden om de titel in de finale.

Finale

Op vrijdag 20 januari zullen de finalisten het tegen elkaar opnemen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Zij zullen zich presenteren ten overstaan van de vakjury. De jury maakt tijdens het jaargala van de AF&BM, dat op 27 januari plaatsvindt bij Breakers Beach House (Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk), bekend wie zich een jaar lang F&B Professional of the Year mag noemen!

Raadpleeg voor meer informatie:
www.afbm.nl & info@afbm.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Coronacrisis
CEO van Generator Hostels reageert op de quarantaineregels van het VK na verblijf in Nederland

Nederland is voor veel landen roodgekleurd, wanneer het corona betreft. Het aantal besmettingen per 100.000 inwoners is immers behoorlijk opgelopen in ons land, waardoor ons land een risicogebied is en enkel essentiële reizen door Britten naar ons land worden aangeraden. Britten die terugkeren ...

Economie Toerisme
Onderzoek: coronacrisis treft hotelindustrie zwaarder dan platforms zoals Airbnb

Op het hoogtepunt van de zomervakantie overtreffen de 'short-term rentals' op platforms zoals Airbnb de prestaties van de hotelmarkt. Deze platforms presteerden over het algemeen duidelijk beter dan vergelijkbare kwaliteitshotelconcurrenten, volgens een STR- en AirDNA-studie van 15 stedelijk...

Toerisme Coronacrisis
Nederlandse reizigers veranderen reisgedrag na corona: kleinere accommodaties en later boeken

Met het coronavirus in ons midden verandert ook ons reisgedrag. We kiezen voor kleinere accommodaties, stappen eerder in de auto dan het vliegtuig en kiezen massaal voor last minutes. Dat blijkt uit onderzoek van de VakantieDiscounter. Kleinschalige accommodaties worden populairder Van de 1....

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Personalia
Hotelier Martin Lindelauf gaat met pensioen

Na ruim vierendertig jaar gaat Martin Lindelauf met pensioen. Een pensioen dat welverdiend is, maar velen vinden het toch jammer om hem te zien gaan. Collega, zakenpartner, leermeester of hoe je hem ook zou willen noemen, de man met het jaloersmakende cv gaat er definitief mee stoppen. Martin&rs...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: