AF&BM: veel nominaties voor F&B Professional of the Year

13 december 2016 | Thijs Jacobs
AF&BM: veel nominaties voor F&B  Professional of the Year

De ontwikkelingen in de food & beverage industrie zijn nauwelijks bij te benen. Dat merkt ook de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) in het aantal nominaties voor de titel van F&B Professional of the Year 2017. Traditiegetrouw staat het eind van het jaar altijd in het teken van de zoektocht naar deze professional die zowel binnen het vakgebied als daarbuiten zorgt voor de nodige vernieuwing en ontwikkelingen.

Afgelopen maandag werden de negen genomineerden tijdens de bijeenkomst ‘De smaak van leiderschap’ bij de NHTV in Breda (thuisbasis van Eric Andersen, winnaar van de 2016 titel) bekendgemaakt.

Overweldigend

Voorzitter van de AF&BM René Giel noemt het aantal genomineerden overweldigend. René: “De F&B Manager anno nu is niet meer weg te denken uit de huidige hospitalitywereld. En of je nu in een hotel, retailer of foodincubator werkt, er is gelukkig weer ruimte voor vernieuwing. En dat zien we terug in de profielen van de
genomineerden.”

De negen genomineerden

Geralda Joziasse F&B Manager – Waldorf Astoria Amsterdam
Gijs Wehkamp Director of Operations - The Hague Marriott Hotel
Elise Nouwens F&B Manager - Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Imre Swaanswijk F&B Manager - Park Hotel Amsterdam
Wieske van Gestel F&B Manager - Bijenkorf Eindhoven
Bart Roetert - Co-Founder Instock
Maurice van Rossum Operations Manager – The Attention Group
Jan Tiesing F&B Manager - Hampshire Hotel Emmen
Marcel Hompe F&B Manager - Holiday Inn Amsterdam Arena Towers

Stemmen

Van 22 december tot 11 januari 14.00 uur kan er via afbm.nl gestemd worden op deze negen buitengewoon ervaren vakgenoten. Waarna op 11 januari tijdens de Horecava, bij het InnovationLAB, bekend wordt gemaakt welke drie genomineerden de meeste stemmen hebben ontvangen en gaan strijden om de titel in de finale.

Finale

Op vrijdag 20 januari zullen de finalisten het tegen elkaar opnemen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Zij zullen zich presenteren ten overstaan van de vakjury. De jury maakt tijdens het jaargala van de AF&BM, dat op 27 januari plaatsvindt bij Breakers Beach House (Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk), bekend wie zich een jaar lang F&B Professional of the Year mag noemen!

Raadpleeg voor meer informatie:
www.afbm.nl & info@afbm.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitmaken van het derde st ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Columns
Column Ewout Hoogendoorn: Het nut van data is nul

‘72 procent van de grotere ondernemingen is er nog niet in geslaagd om een datagedreven cultuur te creëren. Dat getal zal onder MKB-bedrijven nog veel hoger uitvallen’. Veel bedrijven investeren erin, maar zijn dus niet niet in staat een cultuurverandering tot stand te brengen. Hoe ...

Opening Internationaal
Ruby Hotels: een derde hotel in Londen én uitbreiding in Wenen

Ruby Hotels heeft vertrouwen in de toekomst. Ondanks de huidige uitdagende tijd waarin ook deze hotelgroep hard geraakt wordt door de gevolgen van Covid-19, wordt er nog steeds uitgebreid. Zowel in het openen van nieuwe hotels als in het uitbreiden van bestaande. Meet Ruby Zoe! Na de succesvol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: