Akkermans Kitwerken Zwijndrecht

1 januari 2013
Akkermans Kitwerken Zwijndrecht

Vanaf 1983 heeft Akkermans Kitwerken veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de afwerkingstechniek, waarna zij in 1998 zijn gestart met een zelfstandige onderneming onder de naam Akkermans Kitwerken Zwijndrecht.

*Hotellerie is van belang*
Zij zijn gespecialiseerd in afwerkingswerkzaamheden voor o.a. de hotellerie, woning- en utiliteitsbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Deze werkzaamheden voert Akkermans Kitwerken uit voor aannemersbedrijven, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren et cetera. U als hotelier heeft een perfecte partner voor uw badkamers wanneer u Akkermans Kitwerken gevonden heeft!

*Projecten*
De projecten bestaan o.a. uit afdichtingen van dilataties, gevels, kozijnen, galerijen, vloeren, sanitair- en brandvertragende kitvoegen. Hiervoor gebruiken zij de producten van gerenommeerde merken zoals Saba, Otto chemie, Sika en Dow corning.

*Hotelbadkamers*
Tevens hebben ze in vele hotels in Nederland en daarbuiten opdrachten uitgevoerd voor het renoveren van hotelbadkamers. Hiervoor heeft Akkermans Kitwerken een gespecialiseerde hotelservice. Voor meer informatie kunt u mailen naar "akkermans@pn.nl.":mailto:akkermans@pn.nl Zij nemen dan spoedig contact met u op.


~Voor en na een behandeling van Akkermans~

*Bedrijfsgegevens*
Akkermans Kitwerken Zwijndrecht
Ter Steeghering 81
3331 LX Zwijndrecht
Telefoon: 078-6121817
Mobiele telefoon: 06-50456475
Fax: 078-6207895
E-mail: "akkermans@pn.nl":mailto:akkermans@pn.nl
Website: "www.akkermanskitwerken.nl":http://www.akkermanskitwerken.nl/bedrijf.php

~PreferredHotelSuppliers~

Overig nieuws