Alles over wellness op vakbeurs

25 september 2012
Alles over wellness op vakbeurs

De 8e editie van Professional Beauty & Wellness vindt plaats op 30 september en 1 oktober in Kortrijk Xpo. Een mooie kans voor u om te kijken naar nieuwe gadgets voor uw hotel.

*De exposanten*
De vakbeurs richt zich op professionals uit de sectoren Beauty, Wellness, Body Shaping & Health. De exposanten tonen hun aanbod van verzorgingsproducten en - apparaten voor het gezicht en de rest van het lichaam; van massagetechnieken tot sauna’s, stoomcabines en spa’s; van dieetproducten tot afslankapparaten. Tevens zijn op de beursvloer (semi-)ingerichte centra te vinden voor inspiratie.

*Veel concurrentie*
De beauty & wellnessbranche blijft groeien, maar er is volop concurrentie. Vernieuwing, professionalisering en originaliteit zijn nóg belangrijker geworden voor ondernemers die zich willen onderscheiden in de sector. Deze trend zal zich op de beursvloer vertalen in zowel het exposantenaanbod als in het programma van randactiviteiten. Zo wordt er aandacht besteed aan yoga en meditatie. Thema’s als preventieve wellness, geuren en etherische oliën, beautyfood, personeelsbeleid in de beauty & wellnessbranches en natuurlijke verjongingskuren zullen aan bod komen.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws