Amrâth Amsterdam heeft nieuwe general manager aangesteld

Auteur: redactie
Hotelketens Personalia 25 augustus 2023
Amrâth Amsterdam heeft nieuwe general manager aangesteld

Joeri Nuijten is per 15 augustus aangesteld als nieuwe general manager van 5-sterren Grand Hotel Amrâth Amsterdam, dit vermeld de keten op hun website. Amrâth verwacht met Nuijten de juiste persoon te hebben gevonden om leiding te geven aan het team en de hotelgasten te kunnen verwelkomen in 'A world of Luxury & Art'. 

Joeri Nuijten is zijn carrière naar gastvrijheid gestart bij Restaurant De Lindehof*. Na zijn studie startte hij als kelner bij Seaburn Cruiselines en Restaurant Wollerich*. In 2004 koos Nuijten voor een baan bij Bilderberg Hotels, waar hij jarenlang zijn managementvaardigheden heeft ontwikkeld. Binnen vier jaar groeide hij door naar de functie van plaatsvervangend general manager van Bilderberg Garden Hotel Amsterdam. De jaren daarop heeft hij als general manager diverse Bilderberg Hotels aangestuurd, waaronder Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, dat destijds een tweede plek in de Dutch Hotel Awards behaalde. 

In 2019 is dit hotel overgenomen door Fletcher, waar hij de afgelopen drie jaar werkzaam is geweest als senior hotelmanager van Fletcher Hotel Amsterdam. Nuijten kijkt uit naar zijn functie in het Amsterdamse monument. "Gastvrijheid zit in mijn bloed en ik kijk er naar uit om mijn ervaring en expertise in te kunnen zetten om samen met het team te excelleren zodat we al het potentieel van monumentale Grand Hotel Amrâth Amsterdam kunnen inzetten om gast- en medewerkersverwachtingen te kunnen overtreffen."

Beeldmateriaal: Amrâth Hôtels

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws