Amsterdam op zoek naar beste hotelbar

25 maart 2013
Amsterdam op zoek naar beste hotelbar

Net als vorig jaar organiseert trendbureau HBMEO de verkiezing van de beste hotelbar van de hoofdstad. In 2012 won Tunes Bar van het Conservatorium Hotel de award. Nieuw dit jaar is
de verkiezing van de beste cocktailbar en de beste bartender.

*Tien beste bars*
Een professionele jury stelt een shortlist samen van de tien beste bars. Er wordt onder meer gelet op de service, het barmenu, het interieur en de sfeer. Naast de hotelbars worden dit jaar ook de Amsterdamse cocktailbars langs de lat gelegd en wordt er gekeken naar wie de beste bartender van de stad is.

*Cocktailbars*
"Er zijn afgelopen jaar veel bijzondere bars opengegaan, zowel hotelbars als cocktailbars. Amsterdam kan zich eindelijk meten met andere wereldsteden," zegt Vincent van Dijk van HBMEO. "Door middel van deze verkiezing willen we deze bars onder de aandacht brengen."

*Medio mei*
Vorig jaar was de Tunes Bar van het Conservatorium Hotel de grote winnaar. Wie de prijs in de wacht gaat slepen voor de beste hotelbar, beste cocktailbar en de beste barman van 2013 wordt medio mei bekendgemaakt. De verkiezing wordt mogelijk gemaakt door Canadian Red.

~Frank Lindner~

Overig nieuws