Apollo Hotel Lelystad City Centre omgetoverd tot Leonardo Hotel

Auteur: redactie
Hotelketens 14 juli 2021
Apollo Hotel Lelystad City Centre omgetoverd tot Leonardo Hotel

Op 13 juli heeft Apollo Hotel Lelystad City Centre haar naam gewijzigd in Leonardo Hotel Lelystad City Center en gaat hiermee verder onder de vlag van Leonardo Hotels. Wethouder Adam Elzakalai opende gisteren officieel het vernieuwde hotel door samen met Hotel Manager Sander Kiezebrink het lint door te knippen. Deze rebranding is onderdeel van de uitgebreide herpositionering van alle Apollo Hotels in Nederland.

Het vernieuwde Leonardo Hotel Lelystad City Center

In 2021 en 2022 worden de Apollo Hotels (met uitzondering van Apollo Hotel Amsterdam) gerebrand tot Leonardo Hotels, die geëxploiteerd worden door Fattal Hotel Group. Dit is een van de snelstgroeiende hospitality-ondernemingen in Europa. Het traject dat vorig jaar tijdelijk stil kwam te liggen door de internationale impact van COVID-19 wordt nu voortgezet. Hierdoor kunnen de hotels profiteren van de kracht van het Leonardo-brand.
 
Fattal Hotel Group brengt met Leonardo Hotels internationale allure en een bijpassende uitstraling naar Nederland. Voor elk hotel wordt een passende rebranding, inrichting en uniek concept gezocht.

Leonardo Hotel Lelystad City Center

Leonardo Hotel Lelystad City Center ligt midden in Lelystad. De stad wordt door Leonardo Hotels als groeikern voor de toeristische sector in Nederland gezien. De uitbreiding van Lelystad Airport, de vernieuwingen in de openbare ruimte in het centrum en de toename van de bedrijvigheid maken Lelystad in de toekomst nog aantrekkelijker voor overnachtingen.
 
‘Ons merk verandert, maar onze service blijft hetzelfde!’, geeft Hotel Manager Sander Kiezebrink aan. ‘Wij sluiten ons graag aan bij Leonardo Hotels en hebben alle voorbereidingen hiervoor de afgelopen maanden getroffen. Leonardo gelooft in ons en in Lelystad. Samen bouwen we aan een mooie toekomst en we kijken ernaar uit om gasten vanaf nu welkom te heten in Leonardo Hotel Lelystad.’ 

De overname van Apollo Hotels

In 2018 besluit de directie van Apollo Hotels om de keten te verkopen. Fattal Hotel Group zocht doorgroeimogelijkheden op de Nederlandse markt en nam de bekende hotelketen over. Fattal Hotel Group besluit haar inmiddels bekende merk in Europa ‒ Leonardo Hotels ‒ uit te breiden. De rebranding van de hotels is in volle gang. Dit jaar ondergaan naar verwachting nog vier Apollo Hotels de rebranding, waaronder de hotels in Almere en Papendrecht. Andere hotels, waaronder Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade, ondergaan een gedeeltelijke verbouwing. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws