Apollo Hotels verliest adres in België

23 juli 2013
Apollo Hotels verliest adres in België

De Nederlandse hotelketen Apollo Hotels & Resorts neemt per 1 september afscheid van het Apollo Arthotel Brugge. Het hotel gaat zelfstandig verder onder de naam Velotel Brugge. Deze naam
is gekozen, omdat het hotel zich nog meer wil gaan richten op de twee specifieke doelgroepen die het hotel momenteel al bedient. Te weten fietsers en zakenreizigers. Het fietstoerisme in en rond Brugge neemt momenteel een hoge vlucht, vandaar Velotel.

De teller van Apollo gaat van vijftien naar veertien hotels. In België zit het Thermae Palace Oostende nog in de hotelportefeuille. Voor de rest is het bedrijf actief op de Nederlandse hotelmarkt.

*Nieuw kamerconcept*
Nu de transformatie van Apollo Art Hotel Brugge naar Velotel Brugge op handen is, heeft de Nederlandse hotelleverancier Hotelequip onlangs een nieuw kamerconcept uitgewerkt voor het hotel. De kamers mogen, met de komst van een nieuwe naam, wat meer elan en luxe krijgen. De hotelkamers zijn ingericht met stijlvolle gastenartikelen en luxe hotelcosmetica. Hotelequip berekent hier een vaste prijs per verhuurde hotelkamer voor.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws