Beste leerbedrijf staat op Texel

11 oktober 2013
Beste leerbedrijf staat op Texel

Hotel Greenside op Texel mag zich het Beste leerbedrijf horeca 2013 noemen. Met de overwinning laten zij Euromast Horeca BV in Rotterdam en Hotel Merlinde in Breda achter zich. Het winnende bedrijf
ontving de trofee uit handen van Marleen Peppelmans, assistant Human resources manager bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel. Dit hotel won de titel in 2011. Ook ontving Greenside een bedrag van 250,00 euro voor de personeelspot.

*Duidelijke visie*
De commissie die het Beste leerbedrijf horeca kiest, bestaat uit vertegenwoordigers van sociale partners (werkgevers- en werknemersvertegenwoordigers), directieleden van voorgaande Leerbedrijven van het Jaar en Kenwerk. De titel werd onder meer toegekend aan het hotel vanwege de brede opvatting over opleiden. Hier worden leerlingen en medewerkers gestimuleerd om zich continu persoonlijk te ontwikkelen. Het bedrijf heeft een duidelijke visie op opleiden. Ze steken hier veel tijd en energie in. Het bedrijf staat ook hoog aangeschreven bij scholen, zowel bij het vmbo dat op het eiland is gevestigd als bij het roc ‘aan de overkant’.

*DNA van Greenside*
Hotel Greenside is gevestigd op Texel en daarom wordt er ook gezorgd voor de leerling. Er zijn in het hotel kamers beschikbaar en leerlingen leren ook voor zichzelf te zorgen. Zo groeit de leerling niet alleen vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak. Hotel Greenside is een veelzijdig en veilig leerbedrijf, niet alleen voor de topper, maar ook voor de leerling die extra aandacht nodig heeft. Opleiden zit in het DNA van Greenside. Voor de eigen toekomstige medewerkers, maar zeker ook voor collega’s in de bedrijfstak.

Op de foto: v.l.n.r. Marleen Peppelman, assistant Human resources Manager bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel, Jan Willem Mans, secretaris Beste leerbedrijf horeca (Kenwerk), Karin Berger, Hotelmanager, Greenside, Gerjan Hebers, Hotelmanager, Greenside, Kees Boks, Hoofd bediening, Greenside en Bauke Weber general manager, Greenside.

~Foto: Kenwerk~

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@@uitgeverijps.nl

Overig nieuws