Betrokken werknemers Oud London

7 juli 2014 |
Betrokken werknemers Oud London

In een tijd waar werkgevers in toenemende mate op zoek zijn naar flexibele arbeidscontracten en arbeidsovereenkomsten met een zo kort mogelijke looptijd, is Hotel Restaurant Oud London in Zeist
blij met een groot aantal zeer loyale medewerkers.
De 26 medewerkers die het langst werkzaam zijn bij het familiebedrijf zijn goed voor meer dan 600 jaar dienstverband. Allemaal bevlogen 'familieleden' die veel hebben meegemaakt, zijn meegegaan met alle veranderingen binnen de organisatie en trots zijn op het resultaat dat gezamenlijk is bereikt.

Dankbetuiging
De directie zet deze groep medewerkers in het zonnetje door het glas te heffen en een zilveren rever-speld uit te reiken tijdens de halfjaarlijkse personeelsborrel. Een voor de gasten zichtbaar sieraad' in het rever van de medewerker als dank namens de directie voor zoveel jaren trouwe dienst.

Over Hotel Restaurant Oud London
Hotel Restaurant Oud London kent een roemrijk verleden. Jean de Sain, soldaat uit het leger van Napoleon vestigde zich ruim 200 jaar geleden aan de huidige Woudenbergseweg in Zeist en stichtte een uitspanning en café. Deze herberg uit 1804, de huidige Brasserie 't Voorhuys van Hotel Oud London, werd in 1947 overgenomen door de familie Bakker. Het werd in een periode van ruim 65 jaar verbouwd en uitgebreid tot één van de meest gerenommeerde horecabedrijven van de provincie Utrecht.

Lees meer over Oud London in de februari-editie van 2011.
Gratis te downloaden via deze link.
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok bij instemming Kamer van kracht; bezorgen mag

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteert het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. Als de Kamer het besluit steunt, wordt de avondklok ingevoerd. De avon ...

Ondernemen
Tips voor een onweerstaanbare hotelwebsite

De Hotel Website of the Year verkiezing 2021 zit erop. Tijdens een feestelijke, online ceremonie werd op 14 januari jl. de winnaar bekendgemaakt: Max Brown Hotels heeft de eer om deze titel een jaar lang te mogen voeren. Een fantastische prestatie. Wat kunnen we leren van de winnende website en de a ...

Ewout Hoogendoorn
Column Ewout Hoogendoorn: Akkoord!  

Naast Van der Valk met een dikke 700 miljoen euro omzet en Fletcher met 285 miljoen omzet in 2019, zijn er nog een stuk of vijf echt Nederlandse ketens over (Westcord, Eden, Bastion, Inntel, Amrâth en Postillion) met een gezamenlijke omzet van zo’n 430 miljoen in 2018 en vast wel meer in ...

Tech Longread
Kunstmatige intelligentie in de hotellerie (deel 1)

Robots kunnen steeds meer horecataken uitvoeren, zo schreef Marthijn van Oostveen in september 2019 op deze website. Anderhalf jaar daarvoor drukte Stef Driessen hoteliers al op het hart dat ze snel moesten anticiperen op de opkomst van voice assistants zoals Siri en Cortana. Toch zijn er in Ned ...

Park Boswijk zoekt een ondernemende general manager

Park Boswijk ligt in een parkachtige omgeving in midden-Nederland en bestaat uit een wooncomplex met 364 appartementen en ongeveer 500 bewoners. Voor bewoners biedt Park Boswijk tal van voorzieningen waar ze gebruik van kunnen maken. Zoals een terras met uitzicht op de parkachtige tuin met twee vijv ...

30 jaar Hospitality Management
11 jaar geleden in Hospitality Management: Chris Luken

Hospitality Management blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Dat mag gevierd worden en dat doen we dan ook uitgebreid! Iedere week publiceert de redactie een verhaal uit vervlogen tijden op de website. Deze week Fletcher-oprichter Chris Luken. In 2010 sprak Hospitality Management met de 'self- ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: