Betrokken werknemers Oud London

7 juli 2014
Betrokken werknemers Oud London

In een tijd waar werkgevers in toenemende mate op zoek zijn naar flexibele arbeidscontracten en arbeidsovereenkomsten met een zo kort mogelijke looptijd, is Hotel Restaurant Oud London in Zeist
blij met een groot aantal zeer loyale medewerkers.
De 26 medewerkers die het langst werkzaam zijn bij het familiebedrijf zijn goed voor meer dan 600 jaar dienstverband. Allemaal bevlogen 'familieleden' die veel hebben meegemaakt, zijn meegegaan met alle veranderingen binnen de organisatie en trots zijn op het resultaat dat gezamenlijk is bereikt.

*Dankbetuiging*
De directie zet deze groep medewerkers in het zonnetje door het glas te heffen en een zilveren rever-speld uit te reiken tijdens de halfjaarlijkse personeelsborrel. Een voor de gasten zichtbaar sieraad' in het rever van de medewerker als dank namens de directie voor zoveel jaren trouwe dienst.

*Over Hotel Restaurant Oud London*
Hotel Restaurant Oud London kent een roemrijk verleden. Jean de Sain, soldaat uit het leger van Napoleon vestigde zich ruim 200 jaar geleden aan de huidige Woudenbergseweg in Zeist en stichtte een uitspanning en café. Deze herberg uit 1804, de huidige Brasserie 't Voorhuys van Hotel Oud London, werd in 1947 overgenomen door de familie Bakker. Het werd in een periode van ruim 65 jaar verbouwd en uitgebreid tot één van de meest gerenommeerde horecabedrijven van de provincie Utrecht.

*Lees meer over Oud London in de februari-editie van 2011.*
Gratis te downloaden via "deze link.":http://www.hospitality-management.nl/blad/11/

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws