Betrokken werknemers Oud London

7 juli 2014 |
Betrokken werknemers Oud London<

In een tijd waar werkgevers in toenemende mate op zoek zijn naar flexibele arbeidscontracten en arbeidsovereenkomsten met een zo kort mogelijke looptijd, is Hotel Restaurant Oud London in Zeist
blij met een groot aantal zeer loyale medewerkers.
De 26 medewerkers die het langst werkzaam zijn bij het familiebedrijf zijn goed voor meer dan 600 jaar dienstverband. Allemaal bevlogen 'familieleden' die veel hebben meegemaakt, zijn meegegaan met alle veranderingen binnen de organisatie en trots zijn op het resultaat dat gezamenlijk is bereikt.

Dankbetuiging
De directie zet deze groep medewerkers in het zonnetje door het glas te heffen en een zilveren rever-speld uit te reiken tijdens de halfjaarlijkse personeelsborrel. Een voor de gasten zichtbaar sieraad' in het rever van de medewerker als dank namens de directie voor zoveel jaren trouwe dienst.

Over Hotel Restaurant Oud London
Hotel Restaurant Oud London kent een roemrijk verleden. Jean de Sain, soldaat uit het leger van Napoleon vestigde zich ruim 200 jaar geleden aan de huidige Woudenbergseweg in Zeist en stichtte een uitspanning en café. Deze herberg uit 1804, de huidige Brasserie 't Voorhuys van Hotel Oud London, werd in 1947 overgenomen door de familie Bakker. Het werd in een periode van ruim 65 jaar verbouwd en uitgebreid tot één van de meest gerenommeerde horecabedrijven van de provincie Utrecht.

Lees meer over Oud London in de februari-editie van 2011.
Gratis te downloaden via deze link.
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Toerisme Coronacrisis
''Dit jaar 70 procent minder buitenlanders naar Nederland''

Het aantal buitenlanders dat dit jaar naar Nederland komt, ligt 70 procent lager dan vorig jaar. Bovendien gaan ongeveer 40 procent minder Nederlanders op vakantie in eigen land, waarmee het niveau van het toerisme terug op het niveau is van de jaren negentig, zo schetst het Nederlands Bureau voor T...

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Achtergronden
TheaterHotel De Oranjerie start met Dinner Theater Shows

Velen hebben het theater al te lange tijd moeten missen, maar daar komt verandering in! De Oranjerie gaat vanaf 2 oktober elk weekend een Dinner Theater Show organiseren. In een intieme setting op de bühne van de theaterzaal zorgt De Oranjerie voor een uniek en avondvullend programma. Terwij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: