BHS Group werkt samen met Amadi Hotel

30 maart 2015
BHS Group werkt samen met Amadi Hotel

Medio maart is BHS Group een samenwerking aangegaan met het nieuwe, prachtige Amadi Panorama Hotel te Amsterdam. BHS Group gaat
bij het Amadi Panorama Hotel zorgdragen voor de schoonmaak van de kamers, coördinatie, openbare dienst en linnenbeheer en daarnaast ook de guest supplies leveren.

*Nog meer goed nieuws*
Per 1 april aanstaande BHS Group gaat starten bij het Amsterdam Tropen Hotel te Amsterdam.
Dit voormalige NH hotel is gelegen aan het Oosterpark en is onderdeel van het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Ook bij het Amsterdam Tropen Hotel gaat BHS Group de volledige Housekeeping verzorgen.

*Over BHS Group Professionals*
De BHS Group Professionals, voorheen Bosman Hotel Services, is sinds de oprichting in 1971 uitgegroeid tot een prominente en gespecialiseerde schoonmaakorganisatie waarbij representativiteit, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. De specialisatie is gericht op de schoonmaak van hotels en hospitality gerelateerde organisaties.
Ze verzorgen dienstverlening in grote en kleine hotels in het 2 tot 5 sterren segment. Tot hun opdrachtgevers horen o.a. zes 5 sterren-hotels en de portefeuille varieert van internationaal ketenhotel tot familiehotel.

*Ontzorgen*
Op jaarbasis worden meer dan 1.250.000 kamers (dat wil zeggen circa 3.500 kamers per dag) vakkundig schoongemaakt door meer dan 700 professionele medewerkers welke in de eigen BHS Academy worden opgeleid. Naast het hoofdkantoor te Amstelveen, heeft BHS Group tevens een vestiging in Helmond. De BHS dienstverlening varieert van het volledig ontzorgen van de afdeling Housekeeping in hotels, tot detachering van professioneel opgeleide medewerkers.

~Foto: Amadi Panorama Hotel Amsterdam, door BHS Group Professionals~

Overig nieuws