Brasserie DenK opent nieuwe deur

1 mei 2013
Brasserie DenK opent nieuwe deur

Begin dit jaar is Landgoed Duin & Kruidberg gestart met de bouw van een nieuwe entree vanuit de tuin naar Brasserie DenK. De nieuwe entree is geopend onder toeziend oog van onder andere tweehonderd
inwoners van de regio rondom het Landgoed. Namens de Gemeente Velsen leverde locoburgemeester en wethouder Arjen Verkaik zijn bijdrage aan de opening. Hockeyspeler Teun de Nooijer en IJmonder van het Jaar Fred Dictus waren ook betrokken bij de opening.

*Drempel verlagen*
Brasserie DenK ligt in het souterrain van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. "Door de aanleg van deze nieuwe entree, wordt de drempel naar het landgoed letterlijk en figuurlijk verder verlaagd. Wandelaars en fietsers kunnen ons zo nog makkelijker bereiken voor een kop koffie of lunch en hoeven hiervoor niet meer over de rode loper via de hoofdingang naar binnen te komen", aldus Bernard Lensink, directeur van Landgoed Duin & Kruidberg.

*Facebookpagina*
Ook inwoners van de regio’s rondom het Landgoed werden uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn. Er werden tweehonderd ballonnen losgelaten. Degene die een ballon vindt, krijgt een verrassing aangeboden indien er een foto met ballon wordt geplaatst op de Facebookpagina van de brasserie.

Op de foto: v.l.n.r.: Bernard Lensink, Fred Dictus, Teun de Nooijer en Arjen Verkaik.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws