Brasserie FLO on tour door Nederland

22 juli 2010 |
Brasserie FLO on tour door Nederland

Brasserie FLO gaat op tournee door Nederland. Van begin september tot medio oktober zal de culinaire hotspot te gast zijn in de keukens van restaurants van de diverse Eden Hotels in Leeuwarden, Emmen, Zutphen, Enschede en Den Haag. “We willen heel Nederland de kans geven kennis te maken met het begrip Brasserie FLO", zegt commercieel directeur Jordi Kuijt, initiator van 'Le goût de FLO'. “We maken het food-liefhebbers, die niet in de buurt van een van de brasseries wonen graag gemakkelijk. We komen gewoon naar hen toe.” Er wordt een flinke toestroom verwacht, dus snel reserveren wordt aanbevolen.

Paris dans les Pays-Bas
Brasserie FLO is onderdeel van de Franse keten Groupe FLO en heeft in Nederland restaurants in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. De keukens serveren lekkere gerechten uit de Franse ambachtelijke keuken op een originele wijze. Denk aan verse fruits de mer en steak tartare, aan tafel bereid. Gasten wanen zich dankzij de authentieke Franse cuisine, levendige service en gezellige sfeer voor even in Parijs. "Met Le Gout de FLO wil de Eden Hotel Group een stukje Frankrijk laten proeven. Iedere dag serveren wij een heerlijk stukje Frankrijk in de drie Brasseries FLO die de Eden Hotel Group rijk is. We bekijken waar een Brasserie FLO nog meer zou passen en daar waar wenselijk zullen we er één vestigen. Den Haag staat hoog op ons wensenlijstje", aldus Eden Hotel Group directeur Léon Dijkstra

Reserveren
Belangstellenden kunnen per telefoon een tafeltje reserveren bij de deelnemende restaurants zijn Van Buren in Leeuwarden (058-2126241), Eden Hotel in Emmen (0591-642002), Bistro De Broeierd in Enschede (053-8506500), Brasserie 6 in Zutphen (0575-596866) en The Living Room in Den Haag (070-3814901).

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening Den Haag
Park Centraal opent in cultureel centrum van Den Haag

Hospitalitygroep Sircle Collection heeft het 160 jaar oude pand van Park Hotel Den Haag, voorzien van een grondige restyling waarmee het interieur en de identiteit opnieuw zijn vormgegeven tot Park Centraal Den Haag. De renovatie en rebranding van het hotel brengen het culturele erfgoed en bewaarde ...

Columns
Column Jantiene Berg: Mijn hele hebben en houwen op tafel

Het is nu vijf maanden geleden dat mijn compagnon en ik de sleutel van ons urban boutique hotel in Rotterdam inleverden bij de curator. Per direct geen zeggenschap meer, maar nog wel een hoop verplichtingen richting de curator. Een eenzaam proces zonder echt afscheid van je gasten en medewerkers te ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitma ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Ook in hotels geen alcohol meer na 20.00 uur

In bars en restaurants van hotels mag vanaf vanavond 20.00 uur geen alcohol meer worden geserveerd. Ook niet via roomservice. Hiermee trekt het kabinet de lijn met het verbod op de verkoop van alcohol in winkels tussen 20.00 en 07.00 uur door. In winkels is dat sinds vorige week woensdag niet meer t ...

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Interview Longread
Martin Lindelauf met pensioen: een interview in 41 vragen, deel 4

Na 41 dienstjaren houdt Martin Lindelauf (61) het voor gezien. Hij laat de hotellerie achter zich. In 41 vragen portretteert Hospitality Management de gedreven hotelier. Dit is deel 4 uit de reeks, die uit vier delen bestaat. Let je extra op de kwaliteit van de bouw van een hotel? ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: