BUNK Amsterdam zoekt nieuwe collega's

20 november 2019 | Thijs Jacobs

Op 10 februari 2020 wordt BUNK Amsterdam officieel geopend in de voormalig Sint-Ritakerk in Amsterdam Noord. Een monument met genoeg plek voor 304 gasten, 106 kamers, 52 BUNK Pods, en 8 lange eettafels. Het tweede hotel van BUNK Hotels, dat startte met BUNK Utrecht, vraagt om nieuwe collega’s in het BUNK-team. Authentieke mensen met liefde voor gastvrijheid en een eigengereid karakter.

BUNK is een eigenwijze campagne gestart om teamleden te scouten. Met de website joinbunk.com en een Boomerangkaarten campagne in de horeca. Weet jij iemand perfect bij BUNK zou kunnen passen? Iedereen die een nieuwe BUNK-teamlid aandraagt, krijgt een overnachting voor twee, inclusief diner.

Even iets meer over het BUNK-concept. BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door betaalbare luxe kamers te combineren met slim ontworpen privé pods. Ze hebben dus twee monumentale kerken omgebouwd tot ontmoetingsplek voor reizigers, buurtbewoners en artiesten.

Oprechte gastvrijheid

In de Sint-Ritakerk kwamen de bewoners van Amsterdam-Noord samen. Nu wordt het een ontmoetingsplek voor de buurt, de Amsterdammers en voor gasten uit alle uithoeken van het land en de wereld. Werkelijk iedereen is welkom op de evenementen, in hun duurzame restaurant en in de andere gemeenschappelijke ruimtes.

Bij BUNK is comfort en design ook toegankelijk voor mensen zonder dikke portemonnee. BUNK wil gastvrijheid opnieuw uitvinden en haar gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding. Met een team van persoonlijkheden dat de kunst verstaat om topservice te verlenen en toch zichzelf te blijven.

Dit team maakt het verhaal van de gasten van BUNK. Zonder hen zou BUNK enkel een mooie plek zijn, zonder ziel. Teamleden van het BUNK-team wonen in de stad en houden ervan om de geheime feestjes en onbekende plekjes van de stad met de gasten te delen. Werkervaring in de hotelsector is geen harde eis. Wat ze wel gemeenschappelijk hebben, is dat ze er echt van genieten om anderen te helpen, oprechte gastvrijheid bieden. Net als BUNK.

Herken je je hierin of ken je iemand die in dit plaatje past? Kijk dan op joinbunk.com

Overige informatie over BUNK Amsterdam

Geopend per 10 februari 2020
Adres  Hagedoornplein 2, 1031BV Amsterdam
Hotel website https://bunkhotels.com/amsterdam/
Restaurant website https://bunkrestaurants.com/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Hilton Hotelketens
Hilton lanceert nieuw merk: Tempo

Hilton heeft met Tempo een nieuw merk in de markt gezet. De Amerikaanse keten meldt echter nog niet wanneer het eerste Tempo-hotel zal openen. Inmiddels telt Hilton achttien merken, waaronder DoubleTree en Waldorf Astoria, zo lezen we op zakenreis.nl. Verenigde Staten Tempo richt zich op de jo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: