Business Insights: Rob van Ginneken vertelt over hotelexploitatiemodellen tijdens HotelSummit 2022

Auteur: Redactie
HotelSummit 17 oktober 2022
Business Insights: Rob van Ginneken vertelt over hotelexploitatiemodellen tijdens HotelSummit 2022

Hotelsummit vindt plaats op 31 oktober 2022 in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik. HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma. Inschrijven kan hier.

Onderdeel van het programma zijn de zogeheten Business Insights. Deze Business Insights zijn korte inspirerende en motiverende sessies die parallel worden gehouden en waarin u informatie en tips krijgt van aansprekende mensen uit het vak.

In deze Business Insight bespreekt Rob van Ginniken - docent aan de hotelopleiding van Breda University of Applied Sciences - in vogelvlucht de meest voorkomende hotelexploitatievormen. Er is specifieke aandacht waarom het onderwerp zo vaak tot spraakverwarring leidt als er meer dan één partij bij de exploitatie van een hotel betrokken is: de verticale disintegratie in de hotelwereld afdoen als een scheiding van ‘bricks & brains’ is te simpel. Rob gaat indachtig het thema van HotelSummit in op de vraag hoe exploitatie- en contractkeuzes bijdragen of afbreuk doen aan een flexibel overall businessmodel.

Over de spreker

Rob van Ginneken is docent aan de hotelopleiding van Breda University of Applied Sciences. Rob is gespecialiseerd in hotelexploitatiemodellen en de relaties tussen de stakeholders: hoteleigenaren, -exploitanten en -merken.

Over HotelSummit

Sinds 2014 is HotelSummit – voorheen HotelTech – uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek voor hoteliers. HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma.

Bent u hotelier, hoteleigenaar, general manager, hotelmanager, ceo of cfo, kortom eindverantwoordelijk binnen het hotel? Dan bent u van harte welkom op HotelSummit. Dit jaar organiseren wij HotelSummit voor de zevende keer op 31 oktober.

Klik hier om je in te schrijven voor HotelSummit 2022

Overig nieuws