Camille Oostwegel ambassadeur Equip'Hotel

2 september 2014
Camille Oostwegel ambassadeur Equip'Hotel

Camille Oostwegel, directeur van de luxe hotelketen Château Hotels & -Restaurants, wordt de Nederlandse ‘ambassadeur’ van de internationale horecavakbeurs Equip’Hotel. Deze vindt plaats van
16 t/m 20 november in Parijs. Al meer dan 50 jaar is Equip'Hôtel de toonaangevende ontmoetingsplaats voor alle professionals in de internationale horeca.

*Programma*
De Equip'Hotel is opgebouwd uit 20 activiteitssectoren. Hierdoor ontstaat een nauwe persoonlijke relatie tussen de bezoekers en exposanten waardoor bezoekers de juiste antwoorden kunnen vinden voor hun eigen specifieke behoeften. Om aan alle wensen te voldoen selecteert de Equip’Hotel gespecialiseerde partners en wordt een reeks van Trend Studies en Innovatieve Forums georganiseerd. Dankzij deze expertise kunnen professionals een voorsprong krijgen op de marktveranderingen in hun branche. "Tijdens een periode van vijf dagen, biedt het evenement concrete oplossingen aan haar 110.000 vakbezoekers en fungeert deze als een ontmoetingsplaats om de dialoog en het netwerk te bevorderen," aldus Corinne Ménégaux, directeur van de Equip'Hotel.

*Club Export*
Nieuw tijdens Equip'Hotel 2014 is het "Club Export programma", een platform voor de internationale gastvrijheidsbranche waarbij exposanten en leveranciers elkaar kunnen ontmoeten om de doelstellingen te identificeren en te optimaliseren. De Club Export initieert introducties tussen grote internationale afnemers (distributeurs, architecten, binnenhuisarchitecten, projectontwikkelaars) en exposanten die hun export van producten en diensten willen verhogen. Leden van de Club Export profiteren van vele voordelen: bedrijfsondersteuning, bedrijfspresentaties, internationale netwerk evenementen, seminars en zij hebben onbeperkt toegang tot de Club Export lounge voor exclusieve evenementen tijdens Equip'Hotel 2014.

*Over Camille Oostwegel*
Camille Oostwegel in het kort: Na enkele jaren in het buitenland gewerkt te hebben, keerde hij in 1980 terug naar Limburg en nam zijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer. Hij begon zijn eerste restaurant met vier
medewerkers. Sindsdien is zijn bedrijf sterk gegroeid. Nu werken ongeveer 400 mensen in drie hotels en zeven restaurants. Al zijn hotels en restaurants zijn gevestigd in monumentale panden met een rijke culturele geschiedenis.

Volg het laatste nieuws over het ambassadeurprogramma 2014 op "www.equiphotel.com.":http://www.equiphotel.com/

"*Meer lezen over Equip'Hotel? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=equip+hotel&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws