Casa 400 is 3-Sterren Superior Hotel

12 februari 2016
Casa 400 is 3-Sterren Superior Hotel

Op donderdag 11 februari heeft Hotel Casa 400 het officiële sterrenschild ontvangen met de titel 3-Sterren Superior Hotel. Hiermee is Casa 400 het
eerste hotel in Amsterdam met deze classificatie.

*Hotelsterren*
De officiële hotelsterren worden in Nederland toegekend door Hotelsterren onder toezicht van Koninklijke Horeca Nederland. Hotel Casa 400 heeft dit jaar de overstap gemaakt naar de nieuwe Europese hotelclassificatie, die inmiddels in 13 landen wordt gevoerd en bijna 21.000 hotels heeft beoordeeld. Casa 400 is beoordeeld op 270 normen, door de extra’s die het hotel biedt scoorde het op alle onderdelen ruim voldoende punten voor de toevoeging Superior bovenop 3- Sterren.

*Hans Vugts*
Hans Vugts, General Manager Hotel Casa 400: "Ik ben heel erg trots dat we de toevoeging Superior hebben ontvangen. Dat is net dat extra stukje service wat wij als 3-sterren hotel aan onze gasten geven." Casa 400 is volop in beweging. Eind 2014 heeft het hotel East57 geopend, een bijzonder horeca- en retail concept en dit voorjaar komt daar nog een dakterras bij met een fantastisch uitzicht over Amsterdam. Het dakterras is niet alleen voor hotelgasten maar wordt vooral ook een ontmoetingsplek voor Amsterdammers.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws